Inschrijving Rollebol Kids Run 2016 geopend

Facebook-Doe-Ook-Mee

 

Schrijf je nu in voor de Rollebol Kids Run 2016 via onze site

Aanmelden kinderen van Rollebol kindercentra

Doe mee en schrijf je in!

Ook dit jaar is Rollebol kindercentra weer trotse hoofdsponsor van de Rollebol Kids Run op vrijdag 6 mei 2016. Wil je een startbewijs met je eigen naam, dan moet je bij ons inschrijven voor 18 april 2016.

 

Gratis startbewijs, running shirt voor de kinderen van Rollebol kindercentra
Alle kinderen van de buitenschoolse opvang van Rollebol kindercentra die meedoen aan de Rollebol Kids Run krijgen natuurlijk een gratis startbewijs. De kinderen van 4,5,6 jaar lopen het parcours van 800 meter onder speciale begeleiding samen met onze pedagogisch medewerksters. De 7,8,9 jarigen en de 10,11,12 jarigen starten daarna en lopen 1600 meter. De kinderen krijgen het shirt met Rollebol logo voor de Kids Run 2016 cadeau. Het startbewijs wordt naar je huisadres gestuurd en het Rollebol kindercentra running shirt krijg je via de vestiging.

 

Rollebol goodie bag
Natuurlijk is er voor iedereen na afloop een medaille en een Rollebol goodie bag met verrassing. In de goodie bag zitten allerlei musthaves, zoals onder meer een LED flash light, frisbee en kleurplaat. Je kunt ook meedoen met de kleurwedstrijd en een leuke prijs winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding