Financieel medewerker

Ben jij die gemotiveerde, dienstverlenende collega met ervaring als financieel (administratief) medewerker en heb jij affiniteit met de kinderopvangbranche? Heb jij een relevante afgeronde MBO opleiding en krijg jij energie van het nauwkeurig verwerken van belangrijke informatie? Wil jij aan de slag bij een leuke organisatie en beschik je over een gezonde dosis humor?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze Centrale administratie gevestigd in het centrum van Alkmaar zijn wij op zoek naar een (financieel) administratief medewerker voor minimaal 18 tot maximaal 27 uren per week. Werkdagen en uren zijn in overleg.

Je hebt een reële mogelijkheid om door te stromen naar een vast dienstverband. Naast een goed salaris conform CAO kinderopvang, interne opleidingen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, organiseren wij gezellige teamactiviteiten, een jaarlijkse barbecue en kun je gratis deelnemen aan de Alkmaar City Run by night. Wat werken bij Rollebol kindercentra zo aantrekkelijk maakt? Vraag daar gerust naar tijdens het gesprek!

Wat vraagt Rollebol kindercentra?

  • Je hebt aantoonbaar MBO werk- en denkniveau en een afgeronde financiële opleiding;
  • Je hebt ervaring in een financiële functie;
  • Je hebt gevoel voor cijfers en affiniteit met verschillende financiële softwarepakketten;
  • Je hebt een dienstverlenende en flexibele instelling en beschikt over uitstekende contactuele eigenschappen. Daarnaast werk je nauwkeurig, pro-actief en klantvriendelijk, ook onder tijdsdruk.

Rollebol kindercentra is een professionele kinderopvangorganisatie gevestigd in Alkmaar en biedt opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Rollebol kindercentra werkt vanuit een pedagogisch beleid waarbij wij uitgaan van de eigen identiteit van de kinderen. We begeleiden kinderen in het ontdekken van de wereld om hen heen. Onze kindercentra blijven groeien, Rollebol heeft meerdere locaties in Alkmaar. Rollebol kindercentra is HKZ/ISO 9001 gecertificeerd.

Bel ons voor meer informatie over de functie of meld u direct online aan!

Rollebol kindercentra
Kennemerstraatweg 13
1814 GA  Alkmaar
t: 072 566 90 28
e: info@rollebol.nl
i: http://www.rollebol.nl/

 

 

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding