Word overblijfkracht!

Schoolkinderopvang groeit snel. We bieden op steeds meer scholen in Alkmaar TSO (tussenschoolse opvang). Ook het aantal kinderen dat tussen de middag op school overblijft groeit. Juist voor deze kinderen is het erg belangrijk dat zij in een ontspannen en gezellige sfeer met elkaar kunnen eten en spelen.

Schoolkinderopvang is op zoek naar iedereen die het leuk vindt om met kinderen te werken. Wij hebben diverse vacatures voor de functie overblijfkracht bij de tussenschoolse opvang. Zo is er bij Schoolkinderopvang momenteel direct werk op onze SKO locaties. Bekijk voor de locaties de website www.schoolkinderopvang.nl.
Bel ons voor een gesprek of meld u direct online aan!

Schoolkinderopvang
Kennemerstraatweg 13
1814 GA  Alkmaar
t: 072 566 96 41
f: 072 566 90 29
e: info@schoolkinderopvang.nl
i: www.schoolkinderopvang.nl

“Waarom ik overblijfkracht ben geworden? Nou, ik zocht werk voor een paar uurtjes per week. Ik verdien een aardig bedrag bij en ik vind het leuk om me voor kinderen in te zetten. Bleek Schoolkinderopvang net op zoek, naar mensen zoals ik!”

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding