Rollebol Kids Run op woensdagavond 24 mei 2017

5e editie Alkmaar City Run by night op woensdagavond 24 mei 2017

– Met 8.500 startbewijzen weer groei in aantal deelnemers –

Woensdagavond 24 mei barst er weer een groot Run & Swing event los in het centrum van Alkmaar tijdens de 5e editie van de Alkmaar City Run by night. Wegens succes tijdens de afgelopen vier edities zijn er dit jaar weer meer startbewijzen beschikbaar. Met 8.500 startbewijzen verwacht organisator Le Champion wederom een groei in het aantal deelnemers. Vanaf maandag 20 maart a.s. start de inschrijving voor de 5 en 10 kilometer, Business Run en Rollebol Kids Run.  Ook dit jaar wordt er weer een run verwacht op de startbewijzen.

Run & Swing op woensdagavond 
In tegenstelling tot de Alkmaar City Run by night in 2016, zal de 5e editie op woensdagavond plaats gaan vinden. De Laat, de Langestraat en alle kleine straatjes daartussen zijn op woensdagavond 24 mei a.s. het terrein voor de 8.500 deelnemers aan de 5e Alkmaar City Run by night. Langs de route van 5 en 10 kilometer zullen de bewoners er met lichtjes, fakkels en kaarsjes een onvergetelijk hardloopevenement van maken. Na afloop kunnen alle deelnemers en toeschouwers een gezellige avond beleven tijdens ‘Swinging Night’; er klinkt (live)muziek door de hele stad.

Business Run en Rollebol Kids Run
Tijdens de Alkmaar City Run by night hebben ook bedrijventeams de mogelijkheid om de 5 of 10 kilometer af te leggen. Tijdens de Rollebol Kids Run kunnen kinderen van 4 t/m 6 jaar de strijd aangaan op de 800 meter en kinderen van 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar op de 1600 meter.


Inschrijfdata bekend
Maandag 20 maart a.s. start de inschrijving voor de 5 en 10 kilometer, Business Run en Rollebol Kids Run. Organisator Le Champion biedt haar leden de mogelijkheid om zich vóór de officiële inschrijvingstermijn van de individuele lopers al aan te melden. De gegarandeerde inschrijvingstermijn voor Le Champion leden is van maandag 27 februari t/m maandag 13 maart a.s.

Kijk voor meer informatie op www.alkmaarcityrun.nl.

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding