Rollebode editie 3 rolt van de pers

Rollebode editie 3 is deze week van de pers gerold. Het lente nummer staat weer bol van informatie over kinderopvang. Op de voorpagina een interview met mevrouw Elly Konijn, wethouder kinderopvang in Alkmaar. We gaan in op de maatschappelijke discussie over vaccinaties. Dat voorlezen goed is voor het woordgebruik komt extra tot uitdrukking met digitale prentboeken. En nog veel meer noviteiten, zoals een nieuwe app, de wet versterking positie ouders en het vierogen principe.

De ambitie van de overheid is te lezen in het artikel met de stelling dat alle peuters naar de peuteropvang moeten kunnen gaan. “Kies voor Rollebol” is een knipoog naar de verkiezingen. Hier wordt een overzicht gegeven hoe de partijprogramma’s ingaan op kinderopvang. En dan nemen we een kijkje in de wereld van de vloggers en de risico’s voor kinderen. Het effect van meer bewegen op de leerprestaties van kinderen wordt behandeld en het opendeurenbeleid staat in de schijnwerpers. Kortom veel nieuws en belangrijke info over kinderopvang. Dank aan onze adverteerders die Rollebode mede mogelijk hebben gemaakt, aannemersbedrijf Schaaf, Rob(in) Mens kappers en Kaldi koffie en thee. Rollebode wordt verspreid in Alkmaar en is voor ouders met interesse voor kinderopvangvang en opvoeding. De digitale versie kunt u bekijken op www.rollebode.nl 

Bekijk hier de video.

 

 

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding