Rollebol Kids Run: Schrijf je nu in!

Speciaal voor jonge sportievelingen van alle BSO’s en TSO’s van Rollebol kindercentra vindt op woensdagavond 24 mei 2017 de Rollebol Kids Run plaats tijdens de Alkmaar City Run by Night.
Bij de Rollebol Kids Run zijn twee afstanden met drie leeftijdscategorieën. Je loopt op een echt parcours van dit schitterende loopevenement. Midden in Alkmaar! Wie wil dat nu niet!

Rollebol is naamsponsor van de Rollebol Kids Run in Alkmaar
Sport en kinderopvang horen bij elkaar en versterken elkaar. Het belang van sport en beweging voor de kinderen staat centraal. Sport is niet alleen leuk om te doen, maar levert net als onze kinderopvang ook een belangrijke bijdrage aan de motorische, sociale én cognitieve ontwikkeling van de kinderen. Sport is een van de terreinen waarop kinderen hun talenten kunnen ontwikkelen en kunnen ‘excelleren’. Door voldoende sport en beweging groeien kinderen gezonder op. Rollebol kindercentra wil kinderen stimuleren om te bewegen en we zijn daarom sponsor geworden van de Rollebol Kids Run.

Gratis
Alleen de BSO en TSO kinderen van Rollebol kindercentra kunnen gratis meedoen met de Rollebol Kids Run op woensdag 24 mei 2017. En voor de eerste 250 kinderen is er nog een gratis Rollebol running shirt ook! Je kunt meedoen aan de volgende afstanden. Voor 4,5,6 jarigen is het parcours 800 meter en voor 7,8,9 jarigen en 10,11,12 jarigen is het 1600 meter.

Inschrijven
Kinderen van de BSO’s en TSO’s van Rollebol kindercentra dienen om in te schrijven gebruik te maken van het inschrijfformulier op onze site www.rollebol.nl  Voor alle kinderen die meelopen is er een mooie medaille als aandenken en natuurlijk de goodie bag van Rollebol kindercentra met allerlei musthaves! We rekenen op 850 kinderen. Een mooi aandenken is de foto- en videoservice. Nog een cadeautje van Rollebol, je kunt je foto en video gratis downloaden. De videoservice loopt via MyLaps. Alles is te downloaden via de uitslagenpagina op www.alkmaarcityrun.nl Hierbij kom je dan op de persoonlijke uitslagenpagina met finishtijd, foto en video.

Ga dus snel naar het inschrijfformulier Rollebol Kids Run op deze site.

 

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding