Gewoon open tijdens de vakantieperiode

Onze opvang en zorg voor onze kinderen gaat gewoon door.

Of u op reis gaat of thuis blijft. Wij wensen u een hele fijne vakantie toe! Wij werken gewoon en staan graag voor u klaar. Rollebol kindercentra sluit nooit tijdens de bouwvak: onze vestigingen zijn gewoon open! Met extra leuke programma’s voor alle kinderen die gebruik maken van de gezellige vakantieopvang.

Uiteraard nemen ook onze pedagogisch medewerksters de komende weken ook even vakantie. Maar niet allemaal tegelijk: onze vestigingen zijn altijd tijdens de gehele bouwvak gewoon open, zelfs als we extra aan het werk moeten met onderhoudswerkzaamheden, zoals het vervangen van de vloerbedekking. Want we zitten bij kindercentrum Rollebol volop in de renovatie van de vloeren. Tegelijkertijd willen we geen kinderen en ouders teleurstellen tijdens de zomervakantie. Kindercentrum Rollebol organiseert daarom continuïteit. Tijdens de schoolvakantie kunnen we optimaal gebruik maken van de accommodatie van de school waarmee we samen een IKC (Integraal kindcentrum ) vormen. Ook zijn de kleinste kinderen en de baby’s slim ingepland, zo mogelijk bij onze andere vestigingen in de buurt. Alles wordt in het werk gesteld om de dienstverlening te continueren, ook als de groepen compleet overhoop liggen, vanwege de aanleg van nieuwe vloeren. Natuurlijk ondervinden ouders wat last van alle aanpassingen in de planning door de werkzaamheden. Maar we kunnen rekenen op veel begrip en lof, dat het er allemaal weer zo spik en span uit komt te zien.

U kunt dus in de vakantieperiode gewoon bij ons terecht. Want wij gaan gewoon door in de zomer: vanuit alle vestigingen in Alkmaar van ’s morgens zeven tot ‘s avonds zeven. Het gehele team van Rollebol kindercentra wenst u een fijne vakantie en wij hopen u snel weer te zien, tijdens of ná de bouwvak!

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding