MamaMelk nieuwe deelnemer Voordeelpas

Rollebol kindercentra werkt vanaf dit jaar samen met MamaMelk. Bij vragen op het gebied van borstvoeding op het kinderdagverblijf kunnen wij uw hulpvraag neerleggen bij MamaMelk. Uiteraard gebeurt dit in goed overleg. Heeft u bijvoorbeeld te veel of juist te weinig melk? Weigert uw kind om de borstvoeding uit de fles te drinken? Weet u niet hoe u de borstvoeding het beste kunt combineren met uw werk? Daarnaast kan MamaMelk u begeleiding bieden en worden er bij Kindercentrum Olke Bolke vijf voorlichtingsavonden gegeven. De eerste voorlichtingsavond voor ouders met kinderen bij onze kinderdagverblijven vindt plaats op maandag 12 februari van 19.30-21.30 uur.
Meer informatie vindt u op www.mamamelk.nu.

MamaMelk is ook aangesloten bij de Rollebol voordeelpas, u krijgt 5% korting op een koelapparaat!

 

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding