Hallo Allemaal Zwaaien met je luizenzak

Ook bij Rollebol zijn we groot fan van de televisieserie “De Luizenmoeder”! De Luizenmoeder is een satirische serie over het wel en wee op een basisschool, waarin een wat naïeve moeder een centrale rol speelt, omgeven door allerlei vreemde ouders, die alles willen regelen en rare leraren en directeuren waar ze mee te maken krijgt. Het deuntje “Hallo Allemaal” is nu opeens bekend liedje, je hoort het overal. Om onze affectie voor de serie te vieren, bouwen we een feestje bij kinderdagverblijf Olke Bolke met juf Diana. Het inmiddels wereldberoemde liedje ‘Hallo allemaal’ van Juf Ank wordt bij ons prachtig door Juf Diana op de groep met de kinderen gezongen, die spontaan ook alle maniertjes nadoen. Zo komen we al lekker in de sfeer van Carnaval, dat komende week losbarst.

Bekijk hier de video van Diana bij kinderdagverblijf Olke Bolke, geïnspireerd op de populaire tv-serie “De Luizenmoeder”.
Meezingen mag, hier is de tekst:

Hallo allemaal,
wat fijn dat je er bent
Ben je voor het eerst hier,
of ben je al bekend?

Stamp met je voeten
zet je handen in je zij.
Ik ben ik
en wie ben jij?

Met dank voor de karaoke aan de bedenkers en makers van De Luizenmoeder.

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding