Rollebol Kids Run 2018 weer perfect geregeld

Dank voor de inzet team Rollebol.
Natuurlijk veel lof aan de organisatie van Le Champion, het was weer een geweldig mooie Alkmaar City Run by night. Op 9 mei stonden ook de pedagogisch medewerksters van Rollebol kindercentra weer klaar om mee te helpen en de kinderen een geweldige Rollebol Kids Run 2018 te bezorgen. De infostand werd weer keurig opgezet op het Canadaplein. Maar ook ballonnen opblazen en uitdelen, kinderen helpen met Rollebol shirt en startnummer, schminken, begeleiding bij ballengooien en Rad van Rolly, en noem maar op. Ook was Rolly de Bol aanwezig voor het startschot en stonden de meiden klaar bij de finish met het Rollebol lint en bij de tafels om de goedgevulde Rollebol goodie bags uit te delen. Dankzij het team was het weer een geweldig evenement voor de kinderen!

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding