Verzorging van uw kind

Bij Rollebol kindercentra zorgen wij voor luiers, babyvoeding, brood, fruit, melk, enzovoort. De kosten zijn opgenomen in het tarief, dat wij als vergoeding vragen. Dit voorkomt dat u zelf luiers of eten mee moet nemen naar het kindercentrum. Indien u speciale wensen heeft met betrekking tot de voeding is het aan te raden contact op te nemen met de coördinator van de groep of met de hoofdleidster. Sommige kinderen hebben een speciaal dieet nodig. Wij dragen er dan zorg voor dat uw kind de juiste voeding krijgt. Onze kindercentra voorzien echter alleen in standaard producten. Speciale of afwijkende voeding (b.v. soja, dieetvoeding) valt buiten het tarief en dient de ouder/verzorger zelf mee te nemen. Standaardvoeding zoals Friso, rijstebloempap en Bambix wordt op de babygroep gegeven. De dreumesen, peuters en drie-plussers krijgen ondermeer fruit, volkoren koekjes, diksap, volkoren brood, melk, vla en yoghurt.

Ook is het mogelijk dat moeders afgekolfde borstvoeding meegeven voor het kind. Werkt u dicht bij het kinderdagverblijf dan is het prima als u zelf borstvoeding komt geven.

Op de Buitenschoolse opvang eten de kinderen na schooltijd gezamenlijk vers fruit en krijgen ze een beker limonade. Ook worden er crackers, maiswafels of ontbijtkoek aangeboden. In schoolvakanties krijgen de kinderen tevens een broodmaaltijd.

Wij vragen u bij plaatsing van uw kind een intakeformulier in te vullen, waarop u kunt aangeven wat uw kind nodig heeft naast of als vervanging van de standaard producten.

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding