Warme maaltijden

Bij alle kindercentra van Rollebol bieden wij de kinderen de mogelijkheid een warme maaltijd te gebruiken. Dit is een groot succes.

Passend binnen het voedingsbeleid is er gekozen om de maaltijden af te nemen bij de organisatie Madaga. De verse maaltijden die zij leveren worden gemaakt conform de richtlijnen gezonde voeding van het Voedingscentrum. In de keuken van Madaga wordt altijd gewerkt met producten van het seizoen. Dit betekent, dat er van menu gewisseld wordt. De maaltijden variëren van aardappelen, groente en vlees tot pastagerechten. Er kan gekozen worden uit vis, rundvlees of kip, er wordt geen varkensvlees gebruikt in het menu. Alle maaltijden worden vers bereid en 2 maal per week bij ons afgeleverd.

Naast het verzorgen van de lunch, fruit en tussendoortjes worden bij de kinderdagverblijven en de BSO’s van Rollebol kindercentra de maaltijdservice aangeboden. De maaltijden worden aan het eind van de middag aan de kinderen geserveerd. Wij zullen regelmatig een zuivelproduct aanbieden na de maaltijd.

De kosten voor één warme maaltijd zijn opgenomen in uw arrangement of komen automatisch op de factuur als u incidenteel een warme maaltijd wenst voor uw kind. In ons planningssysteem zien de pedagogisch medewerkers welke kinderen aan tafel gaan met een warme maaltijd. U kunt het weekmenu altijd zien op de vestiging bij het mededelingenbord.
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u terecht bij de pedagogisch medewerkers van de groepen.

Warme maaltijd mee naar huis

Wij bieden de service om een warme maaltijd vanuit de vestiging mee naar huis te nemen voor thuis. Vraag bij onze Centrale administratie naar de mogelijkheden.

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding