Wat is verlengde opvang?

  • Vroeger open
  • Later dicht

De praktijk leert, dat u als ouder duidelijk behoefte hebt aan vroeger open en later dicht. Vele ouders in onze regio (forenzen) moeten zich haasten (fileprobleem) om op tijd uit hun werk weer bij het kindercentrum te zijn. Vroeger open en later dicht geeft u meer comfort.

Wij spreken binnen onze kindercentra over verlengde opvang als het kindercentrum langer open is dan de gebruikelijke 9 à 10 uur. Onze kindercentra zijn 12 uur open per dag van 07:00 uur tot 19:00 uur. Dit betekent dat Rollebol kindercentra ’s morgens eerder dan gebruikelijk haar deuren opent en ’s avonds later sluit. Op deze service zijn veel varianten denkbaar, die verder zullen worden geïntensiveerd afhankelijk van de eisen en wensen van de ouders.

Een combinatie van zowel verlengde als flexibele opvang is ook mogelijk bij Rollebol kindercentra, hetgeen natuurlijk voor de hand ligt. De mate van flexibiliteit binnen de verlengde opvang kan echter variëren. Bij ons kunt u gebruik maken van een servicepakket op maat. In feite is er een schaal denkbaar die loopt van “niet verlengd met reguliere tijden” tot “12 uur open met maximale flexibele opvangmogelijkheden”.

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding