Welkom op de klantenomgeving van Rollebol Kindercentra

In deze omgeving vindt u meer informatie exclusief voor u als klant van Rollebol.

Ouderportaal

Rollebol kindercentra vindt communicatie met ouders van groot belang. Daarbij is ons doel om u zo snel en zo direct als mogelijk te informeren over de activiteiten en ontwikkelingen rondom de opvang van uw kind.

We passen hiervoor veilige en persoonlijke internet diensten toe.

Dit is dé manier om u te betrekken bij onze kinderopvang. We maken hiermee op een leuke en persoonlijke manier een dag opvang echt inzichtelijk. Uiteraard is dit in aanvulling op – en niet ter vervanging van – het directe contact met u als ouder. Om in te loggen gebruikt u uw klantnummer en u ontvangt per e-mail een wachtwoord.

Voor alle ouders van 0-4 jarigen, peuteropvang met Voorschool, schoolkinderopvang (TSO) en de BSO gebruiken we Rollebol Ouderportaal

Mobiele App

app-ikoon-4

Met onze Rollebol App voor ouders, kunnen ouders altijd en overal de laatste foto’s bekijken en het schriftje lezen op Rollebol ouderportaal. Ook kunnen ouders in het schriftje schrijven en berichten uitwisselen met de groep. De App is beschikbaar voor Android en Apple telefoon en tablet.

U vindt onze Rollebol App in de in de App Store van zowel Apple als Google.

playstore

appstore

Reserveringen, absentie en ruildagen

U kunt u middels het reserveringssysteem in Ouderportaal of via de Rollebol App zelf uw reserveringen voor dagdelen of uren online doorgeven.

Het gaat om extra dagdelen of uren, incidentele opvang (zoals lesroostervrije dag of vakantie opvang) of in te roosteren dagdelen.
Ook ruildagen kunt op hier aanvragen conform de regels die daarvoor gelden bij toekenning.
Gebruik hiervoor uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord, die u van ons hebt ontvangen.
U kunt uw password zelf wijzigen. Bent u uw password vergeten, stuur een aanvraag naar info@rollebol.nl

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding