Haal je zwemdiploma bij Rollebol kindercentra!

AdvertentieZwemles-facebook

Leuk voor kinderen en gemakkelijk voor de ouders. En nog voordelig ook! Rollebol kindercentra biedt namelijk naschoolse opvang inclusief diplomazwemmen.

Leren zwemmen is in ons waterrijke land heel belangrijk. Wij wonen in een waterrijke omgeving en zoeken het water graag op in één van de vele zwembaden, zee of recreatieplassen. Daarom vinden wij het belangrijk, dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen. Bij Rollebol kindercentra kan uw kind wekelijks zwemles volgen, zonder dat u er verder omkijken naar heeft. U hoeft alleen maar zwemkleding en een handdoek aan uw kind mee te geven.

Een uitkomst voor iedere ouder en bijzonder leuk voor ieder kind!
Kinderen krijgen zwemles tot en met het afzwemmen. Ze halen dus bij de BSO hun zwemdiploma. Dat gaat natuurlijk stap voor stap. Al snel raken ze vertrouwd met het water en leren ze de belangrijke zwem(veiligheid) technieken. Professionele zweminstructeurs van het Sportbedrijf Alkmaar leren de kinderen zwemmen.

Voordelen zwemmen tijdens de Buitenschoolse Opvang:

  • Prijsvoordeel: Rollebol biedt naschoolse opvang inclusief diplomazwemmen.
  • Lessen worden professioneel verzorgd.
  • Altijd een gediplomeerd pedagogisch medewerkster van Rollebol kindercentra aanwezig tijdens de zwemles.
  • U houdt op deze manier vrije tijd over om andere leuke dingen te doen met uw kind.
  • Kinderen zwemmen samen met vriendjes/vriendinnetjes van de BSO.
  • Kinderen halen het erkende nationale zwemdiploma.
  • Rollebol kindercentra regelt het vervoer naar het zwembad en de begeleiding.

Voorwaarden:
Wij bieden het behalen van zwemdiploma A+B+C. Diploma zwemmen is er zowel voor kinderen die al zwemles hebben of nog nooit eerder zwemles hebben genoten. Naschoolse opvang inclusief diplomazwemmen is alleen mogelijk volgens een vastgesteld rooster opgesteld in samenwerking met de zwembaden. Dit rooster is op te vragen via de Centrale administratie. Het gaat om 6 tot 7 deelnemers per keer. Zijn alle plekken voorzien, dan komt uw kind op de wachtlijst te staan.
Het vervoer kan bestaan uit alleen brengen, waarna u als ouder uw kind weer ophaalt na het zwemmen of zowel brengen en halen, zodat u als ouder uw kind weer gewoon kunt ophalen bij de BSO. Dit is afhankelijk van het rooster en u wordt hier uiteraard van op de hoogte gesteld.

Wie mogen er naar de zwemlessen van Rollebol kindercentra?
Alle kinderen vanaf 5 jaar die op bepaalde dagen conform zwemrooster opvang genieten bij een BSO van Rollebol kindercentra, kunnen het zwemdiploma halen.

Wanneer zijn de zwemlessen?
Volgens rooster. op te vragen bij onze Centrale administratie, bieden we kinderen de mogelijkheid om zwemlessen te volgen tijdens de BSO. De kinderen zwemmen zoveel als mogelijk in vaste groepen. In de schoolvakanties is er geen zwemles. U kunt echter ook kiezen voor een snelcursus in de vakanties, waarbij de kinderen een aantal dagen achter elkaar zwemmen en dan in het weekend hun diploma behalen. Vraag hiervoor ook het rooster voor wat betreft dagen en tijden.

Hoe gaan de kinderen naar het zwembad?
Rollebol kindercentra zorgt voor begeleiding van de kinderen bij het aan- en uitkleden. Professionele zweminstructeurs verzorgen de zwemlessen. De zwemlessen duren 45 minuten. Het behalen van het A diploma duurt gemiddeld ongeveer 15 lesmaanden. A+B+C duurt circa 23 lesmaanden.

Kijkdagen?
Via het zwembad blijft u betrokken bij de zwemvorderingen van uw kind. Regelmatig is er een kijkdag voor ouders. De kijkdagen worden middels een uitnodiging van het zwembad aan de ouders kenbaar gemaakt.

Wat kost de zwemles bij een BSO van Rollebol kindercentra?
Zwemmen via de BSO van Rollebol kindercentra is makkelijk en de voordeligste manier om de zwemdiploma’s te behalen. Bij het arrangement met dagdeel naschoolse opvang inclusief diplomazwemmen, zijn de kosten voor de zwemlessen inclusief. Heeft u vragen over de zwemlessen bij Rollebol kindercentra, neem dan gerust contact op met onze Centrale administratie: 072 566 90 28 of info@rollebol.nl.

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding