Rollebol Kids Run 2017

Rollebol kindercentra is naamsponsor van de Rollebol Kids Run bij de Alkmaar City Run by Night

3178_001_logo_city_run_2

le-champion-sponsor

rollebol300x200 foto Kids Run

medaille300x200 Kids Run

Rollebol Kids Run op VRIJDAG AVOND 24 MEI 2017

Wat is er leuker dan ’s avonds met je maatjes van de buitenschoolse opvang door de prachtige binnenstad van Alkmaar hardlopen? Op woensdagavond 24 mei vindt de Alkmaar City Run by night plaats. Onderdeel is de Rollebol Kids Run voor de jongste atleten over 800 en 1.600 meter. Rollebol kindercentra is naamsponsor van dit specifieke onderdeel. De kinderen van Rollebol kindercentra zijn herkenbaar aan het leuke paarse running shirt met opdruk van de mascotte Rolly de Bol.

De indeling is 800 meter voor 4,5 en 6 jarigen, 1.600 meter voor 7,8 en 9 jarigen en 1.600 meter voor 10,11 en12 jarigen. Om 19.15uur is er voor de deelnemers aan de Rollebol Kids Run een warming-up. Onze mascotte Rolly de Bol verricht het startschot. De starttijden is om 19:30 uur en telkens 10 minuten later vertrekt het volgende onderdeel van de Rollebol Kids Run. Na de start lopen de kinderen via de Geest door het Clarissenbolwerk langs de Kennemersingel. Daarna via de Vrouwenstraat en het Ritsevoort richting de Oudegracht. De 1.600 meter loopt een stuk over de Oude Gracht. Beide afstanden gaan via de Koorstraat naar de finish op het Kerkplein. Bij de finish lopen de kinderen door naar de uitdeelpost en ontvangen een herinneringsmedaille, een flesje drinken en een Rollebol goodie bag. We verwachten 850 jonge atleten.

In de goodie bag zitten weer allerlei leuke musthaves voor de kinderen zoals een LED flash light en een lekker appel in bewaardoos. Je kunt weer meedoen met de kleurwedstrijd. En dan nog een cadeautje van Rollebol kindercentra. Je kunt je foto en video van de Rollebol Kids Run 2017 gratis downloaden. De videoservice loopt via MyLaps. Alles is te downloaden via de uitslagenpagina op www.alkmaarcityrun.nl. Hierbij kom je dan op de persoonlijke uitslagenpagina met finishtijd, foto en video. Plezier en beweging staan voorop. Een mooie tijd neerzetten is super. Maar als je het volbrengt, dan ben je een kanjer.

Na de Rollebol Kids Run gaan de pedagogisch medewerksters van start voor de 5 en 10 km. Ze doen mee met de business teams van Rollebol kindercentra tijdens de Alkmaar City Run by night. Dus juich mee langs het parcours of ga langs bij het Rollebol Cheering point. Onze cheering girls hebben weer dikke pret en moedigen iedereen aan op de Nieuwlandersingel bij de poort naar kindercentrum Skippybol ter hoogte van nummer 69.

Kijk voor meer informatie bij nieuws van deze site en op www.facebook.com/Rollebol

Rollebol BSO-lopers
Omdat ook in 2017 de Kids Run weer wordt gesponsord door Rollebol kindercentra lopen er veel kinderen mee van de eigen buitenschoolse opvangcentra, zoals BSO Rollebol, BSO Bolleboos, BSO Bolschip, ScoutingBSO Kinderbolwerk, BSO Knikkebol, CultuurBSO Holderdebolder, BSO Skippybol en natuurlijk SportBSO Stuiterbol.

Gezond groot worden
Sport, gezondheid en bewegen is voor iedereen belangrijk, maar zeker voor kinderen in de groei. Daarom zorgt Rollebol kindercentra voor gezond en gevarieerd eten en stimuleren ze kinderen veel te bewegen. Op alle buitenschoolse opvangcentra in Alkmaar kunnen kinderen van 4 tot en met 12 jaar na schooltijd spelen, chillen, sporten en van alles ontdekken. Als extra service kunnen kinderen tijdens de bso-middag ook naar zwemles.

Rollebol kindercentra in de startblokken met collega pedagogisch medewerksters
Het hardloopevenement in Alkmaar City Run is voor Rollebol kindercentra een geschikt platform om de dienstverlening aan het Alkmaarse publiek onder de aandacht te brengen. Rollebol kindercentra is daarom trotse sponsor van de Kids Run.

Mede door de ondersteuning van dit event, wil Rollebol kindercentra zoveel mogelijk collega’s aan de wedstrijd mee laten doen. Sporten is gezond voor lichaam en geest. Dit jaar zijn er Rollebol teams voor de 5 en 10 km loop, allemaal collega’s vanuit onze vestigingen in Alkmaar, waaronder Rollebol, Bolleboos, Bolschip, KinderBolwerk, Knikkebol, Holderdebolder, Skippybol en Stuiterbol. Pedagogisch medewerksters die dagelijks werkzaam zijn in de Opvang 0-4 jarigen, Peuteropvang met voorschool en de Buitenschoolse opvang.

U kunt onze lopers herkennen aan de Rollebol outfit voor de Alkmaar City Run by Night.

Gratis startbewijs en shirt voor de kinderen van Rollebol kindercentra
Alle kinderen van de buitenschoolse opvang van Rollebol kindercentra die meedoen aan de Kids Run krijgen natuurlijk een gratis startbewijs.
De kinderen van 4 en 5 jaar lopen onder speciale begeleiding het parcours samen met onze pedagogisch medewerksters.
De kinderen krijgen het shirt met Rollebol logo voor de Kids Run 2017 cadeau en natuurlijk is er voor iedereen na afloop een goodie bag met verrassing.

Aanmelden
Doe mee en schrijf je in!

Wil je een gepersonaliseerd shirt dan moet je bij ons inschrijven voor 8 mei 2017.
Inschrijven op onze site sluit dan ook.
Het startbewijs wordt naar je huisadres gestuurd en het Rollebol kindercentra running shirt krijg je via de vestiging.

parcourskids

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding