Rollebol Kids Run 2019

Rollebol kindercentra is naamsponsor van de Rollebol Kids Run bij de Alkmaar City Run by Night

3178_001_logo_city_run_2

le-champion-sponsor

Rollebol Kids Run op WOENSDAGAVOND 29 MEI 2019

Wat is er leuker dan ’s avonds met je maatjes van de buitenschoolse opvang door de prachtige binnenstad van Alkmaar hardlopen? Op woensdagavond 29 mei 2019 vind de Alkmaar City Run by night plaats. Onderdeel is de Rollebol Kids Run voor de jongste atleten over 800 en 1.600 meter. Rollebol kindercentra is naamsponsor van dit specifieke onderdeel. De kinderen van Rollebol kindercentra zijn herkenbaar aan het leuke paarse running shirt met opdruk van de mascotte Rolly de Bol.

De start is vanuit de Bagijnenstraat bij het Kerkplein. Er wordt 800 meter gelopen door de 4/5/6 jarigen en de kinderen van 7/8/9 jaar. Voor kinderen van 7/8/9 jaar en 10/11/12 jaar is het parcours 1600 meter.

Om 19.15uur is er voor de deelnemers aan de Rollebol Kids Run een warming-up. Onze mascotte Rolly de Bol zal weer het startschot geven. De starttijd is om 19:30 uur en telkens 10 minuten later vertrekt het volgende onderdeel van de Rollebol Kids Run. Na de start lopen de kinderen via de Geest door het Clarissenbolwerk langs de Kennemersingel. Daarna via de Vrouwenstraat en het Ritsevoort richting de Oudegracht. De 1.600 meter loopt een stuk over de Oude Gracht. Beide afstanden gaan via de Koorstraat naar de finish op het Kerkplein. Bij de finish lopen de kinderen door naar de uitdeelpost en ontvangen een herinneringsmedaille, een flesje drinken en een Rollebol goodie bag. We hadden in 2018 maar liefst 1.000 jonge atleten.

In de gratis Rollebol goodie bag zitten weer allerlei leuke musthaves voor de kinderen en ook nog een cadeautje van Rollebol kindercentra. Je kunt je foto en video van de Rollebol Kids Run gratis downloaden. De videoservice loopt via MyLaps. Alles is te downloaden via de uitslagenpagina op www.alkmaarcityrun.nl. Hierbij kom je dan op de persoonlijke uitslagenpagina met finishtijd, foto en video. Plezier en beweging staan voorop. Een mooie tijd neerzetten is super. Maar als je het volbrengt, dan ben je al een kanjer.

Na de Rollebol Kids Run gaan de pedagogisch medewerksters van start voor de 5 en 10 km. Ze doen mee met de business teams van Rollebol kindercentra tijdens de Alkmaar City Run by night. Dus juich mee langs het parcours of ga langs bij het Rollebol Cheering point. Onze cheering girls hebben weer dikke pret en moedigen iedereen aan op de Nieuwlandersingel bij de poort naar kindercentrum Skippybol ter hoogte van nummer 69.

Kijk voor meer informatie bij nieuws van deze site en op www.facebook.com/Rollebol

Rollebol BSO-lopers
Omdat ook in 2019 de Kids Run weer is gesponsord door Rollebol kindercentra lopen er veel kinderen mee van de eigen buitenschoolse opvangcentra, zoals BSO Rollebol, BSO Bolleboos, BSO Bolschip, ScoutingBSO Kinderbolwerk, BSO Knikkebol, CultuurBSO Holderdebolder, BSO Skippybol en natuurlijk SportBSO Stuiterbol.

Gezond groot worden
Sport, gezondheid en bewegen is voor iedereen belangrijk, maar zeker voor kinderen in de groei. Daarom zorgt Rollebol kindercentra voor gezond en gevarieerd eten en stimuleren ze kinderen veel te bewegen. Op alle buitenschoolse opvangcentra in Alkmaar kunnen kinderen van 4 tot en met 12 jaar na schooltijd spelen, chillen, sporten en van alles ontdekken. Als extra service kunnen kinderen tijdens de bso-middag ook naar zwemles.

Rollebol kindercentra in de startblokken met collega pedagogisch medewerksters
Het hardloopevenement in Alkmaar City Run is voor Rollebol kindercentra een geschikt platform om de dienstverlening aan het Alkmaarse publiek onder de aandacht te brengen. Rollebol kindercentra is daarom trotse hoofdsponsor en naamgever van de Rollebol Kids Run.

Mede door de ondersteuning van dit event, wil Rollebol kindercentra zoveel mogelijk collega’s aan de wedstrijd mee laten doen. Sporten is gezond voor lichaam en geest. Dit jaar zijn er Rollebol teams voor de 5 en 10 km loop, allemaal collega’s vanuit onze vestigingen in Alkmaar, waaronder Rollebol, Bolleboos, Bolschip, KinderBolwerk, Knikkebol, Holderdebolder, Skippybol en Stuiterbol. Pedagogisch medewerksters die dagelijks werkzaam zijn in de Opvang 0-4 jarigen, Peuteropvang met voorschool en de Buitenschoolse opvang.

U kunt onze lopers herkennen aan de Rollebol outfit voor de Alkmaar City Run by Night.

Gratis startbewijs en shirt voor de kinderen van Rollebol kindercentra
Alle kinderen van de buitenschoolse opvang van Rollebol kindercentra die meedoen aan de Kids Run krijgen natuurlijk een gratis startbewijs.
De kinderen van 4 en 5 jaar lopen onder speciale begeleiding het parcours samen met onze pedagogisch medewerksters.
De kinderen krijgen het shirt met Rollebol logo voor de Kids Run 2019 cadeau en natuurlijk is er voor iedereen na afloop een goodie bag met verrassing.

Aanmelden
Klik hier

Wil je een gepersonaliseerd shirt dan moet je bij ons tijdig inschrijven!
Het startbewijs en het Rollebol kindercentra running shirt krijg je via de vestiging.

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding