Voordeelpas

Exclusieve voordelen voor klanten van Rollebol kindercentra

Rollebol_voordeelpas.jpg

Als extra service naar onze ouders en kinderen is Rollebol kindercentra met een aantal partijen een exclusieve samenwerking aangegaan. Zo profiteert u als klant bij Rollebol kindercentra van extra veel voordeel! Voor informatie over de voorwaarden en de aanvraag van de voordeelpas kunt u terecht bij de Centrale administratie van Rollebol kindercentra.

We hebben voor u aantrekkelijke afspraken gemaakt.
Zo kunt u met uw voordeelpas korting krijgen op speelgoed, geboortestoeltje, geboortekaartjes, inrichting kinderkamer, babywinkel, auto en kinderfietsen. Maar ook op uitstapjes, zoals een bezoek aan een speeltuin, indoor speelparadijs  en restaurants. Verder nog dameskleding, (kinder)kapper en sieraden.

Klanten
Klanten van Rollebol kindercentra ontvangen bij aanvang een gepersonaliseerde voordeelpas met een maximale geldigheidsduur die overeenkomst met de contractduur van onze dienstverlening. Als de contractduur wordt verlengd door bijvoorbeeld een nieuwe inschrijving, dan ontvangt u een nieuwe pas. De pas wordt enkel uitgegeven door de CA (centrale administratie) van Rollebol kindercentra. Klanten van Rollebol kindercentra maken over het algemeen langdurig gebruik van onze dienstverlening. Als de klandizie echter stopt terwijl de pas nog actief is, zal de pas niet worden teruggevraagd. Het is uiteraard dan niet meer mogelijk om een nieuwe pas met nieuwe geldigheidsduur aan te vragen.

Gebruik klanten voordeelpas
De pas wordt uitgegeven op naam. Bij betaling dient te pas te worden overhandigd aan de winkelier/deelnemer. Er kan om legitimatie worden gevraagd. De winkelier/deelnemer is gerechtigd tot weigeren van de korting bij het niet kunnen tonen van de pas in combinatie met de legitimatie van de pashouder. De pas kan enkel gebruikt worden door de pashouder.

Deelnemer en korting
Een overzicht van de korting per deelnemers treft u hier aan.

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding