Wil je ook een kind van SOS Kinderdorpen een liefdevol thuis geven?

BANNER_1

Sluit je een plaatsingsovereenkomst af bij Rollebol kindercentra? Dan zorg je dat een kind dat er alleen voor staat, een liefdevol thuis krijgt via SOS Kinderdorpen. Door je kind bij Rollebol kindercentra te plaatsen kun je een kind helpen aan een stabiele en liefdevolle gezinssituatie, scholing en medische zorg. Zo help je een kind op te groeien tot een zelfstandig persoon. Hiervoor hoef jij niets extra’s te doen. Rollebol kindercentra sponsort SOS Kinderdorpen.

Meer weten over SOS Kinderdorpen?

Over de hele wereld zijn er kinderen die door armoede, ziekte of oorlog de zorg van hun ouders verliezen. SOS Kinderdorpen zorgt er al 60 jaar voor dat kinderen die er alleen voor staan kunnen opgroeien in een liefdevol gezin. Wij werken vanuit de visie dat kinderen recht hebben op een thuis en een goede opvoeding binnen een veilige omgeving in hun eigen land. Met deze unieke gezinsgerichte aanpak krijgen ruim 490.000 kinderen in 133 landen verspreid over de hele wereld een solide basis om zich te ontwikkelen tot kansrijke en zelfstandige volwassenen. Kijk voor meer informatie op www.soskinderdorpen.nl. Daar zie je ook hoe je donateur kunt worden.

Familie is je basis

SOS Kinderdorpen begint bij de basis: een liefdevol thuis voor ieder kind.
Familie is je basis. Bij je familie ben je thuis. Het is de basis die je nodig hebt om op eigen kracht de wereld te kunnen ontdekken. 153 miljoen kinderen over de hele wereld hebben echter één of beide ouders verloren. En elke dag komen daar duizenden kinderen bij. Zij staan er helemaal alleen voor en worden blootgesteld aan vele gevaren. SOS Kinderdorpen gelooft dat familieliefde een primaire levensbehoefte is. Wij zijn ervan overtuigd dat dit voor een kind minstens zo belangrijk is als onderdak, voedsel en medische hulp. Daarom zorgen we ervoor dat kinderen in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. Door hun families te ondersteunen bij de opvoeding van en zorg voor hun kinderen. En door kinderen een nieuw thuis te geven in een SOS familie binnen een van onze kinderdorpen. Zodat ze kunnen opgroeien tot zelfstandige volwassenen die verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en anderen. Want wat een kind leert, geeft een kind door.

Rollebol kindercentra is supporter van SOS Kinderdorpen. Want wij vinden het belangrijk om naast het realiseren van onze organisatiedoelstellingen, ook een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Onze bijdrage wordt ingezet om kinderen en families in onderontwikkelde landen te ondersteunen bij het opbouwen van een zelfredzaam bestaan.

ACTIEVOOR_MAGENTA_TRANSP

SOS Kinderdorpen is een wereldwijde kinderontwikkelingsorganisatie die in 133 landen actief is. Zij geloven in de ontwikkeling van kinderen als voorwaarde voor een betere toekomst. En dat een stabiele familieomgeving voorwaardelijk is voor kinderen om zich te kunnen ontwikkelen tot zelfstandige volwassenen. Familie staat in het werk van deze organisatie centraal en daarom kiest SOS Kinderdorpen voor een lange termijn gerichte kwalitatieve aanpak. Zij beginnen bij de basis om duurzaam te kunnen investeren in de levens van kinderen.
Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een stabiele basis te hebben. En dat een goed fundament noodzakelijk is voor groei. Dat geldt immers ook voor ons bedrijf. Daarom investeren we graag, samen met SOS Kinderdorpen, stabiele families en daarmee in een duurzame toekomst.

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding