Opvang bij Bolleboos

Wat maakt BSO Bolleboos uniek?

Onze organisatie voor opvang is samen met rk basisschool ’t Baeken officieel erkende IKC.
Begin 2016 is een verkenning gestart om samen een IKC te gaan vormen. IKC staat voor Integraal Kindcentrum.
In het schooljaar 2017-2018 is het IKC ’t Baeken-Rollebol officieel van start gegaan.
Zie ook onze de site <!– www.ikc-baeken-rollebol.nl of –>www.baeken-saks.nl over dit onderwerp.

BSO Bolleboos bestaat uit vier gezellige groepen. Een van de groepen is ingericht met een aparte ‘rusthoek’. In deze afgeschermde hoek kunnen de kinderen lekker uitrusten of een boekje lezen. In deze groep vinden vaak meer rustige activiteiten plaats zoals tekenen of knutselen. De andere groepen hebben meer speelhoeken en hier kunnen de kinderen ook met constructiemateriaal aan de slag of een gezelschapsspelletje spelen.

De buitenruimte wordt gedeeld met de school. Ook hier kunnen de kinderen gebruik maken van alle voorzieningen die de school biedt waaronder buitenspeelgoed en speeltoestellen.
Naast Bolleboos zijn speelvelden van het park De Groene voet, waar kan worden gevliegerd, gebald of lekker geklommen. Kinderen kunnen tevens gebruik maken van de speeltuin ’t Span. Naschoolse activiteiten worden in samenspraak met de school verzorgd.

Aanmelden & Informatie
Wilt u zich aanmelden voor BSO Bolleboos? Gebruik dan het inschrijfformulier of meldt u telefonisch aan bij onze centrale administratie van Rollebol kindercentra via 072 5669028. Ook kunt u hier meer informatie aanvragen over de andere vormen van opvang die wij bieden.

Als u een vrijblijvend kijkje wilt nemen op een van onze vestigingen is dat natuurlijk mogelijk. Maak daarvoor een afspraak via de centrale administratie met een van onze locatiemanagers. Zij leiden u graag rond.

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding