Peuteropvang Rollebol

In De Mare Alkmaar Noord wordt Peuteropvang aangeboden specifiek gericht op peuters in de leeftijd van 2-4 jaar bij kinderdagverblijf Rollebol naast rkbs ’t Baeken. Bij de Peuteropvang wordt niet alleen gespeeld, maar ook wordt er VVE (vroeg-, en voorschoolse educatie) aangeboden. Er is plaats voor een groep met maximaal 16 kinderen en dan altijd minimaal twee gediplomeerde pedagogisch medewerksters. Kinderen komen 3 of 4 keer per week. Uw kind wordt optimaal voorbereid op de gang naar school met een erkend programma in nauwe samenwerking met rkbs ’t Baeken. Met deze basisschool vormt Rollebol een door de gemeente Alkmaar erkende Brede school vormen wij sinds schooljaar 2017-2018 een integraal kindercentrum. We zorgen niet alleen voor een doorgaande ontwikkellijn, maar werken ook de educatieve ontwikkeling van uw kind.

De accommodatie van Rollebol is compleet ingericht op kinderopvang. De Peuteropvang is gelegen aan de rand van De Groene Voet met veel groen en volop speelmogelijkheden. Er is veel uitwisseling met de basisschool naast de deur. We maken regelmatig kennismakingsrondjes, zodat uw kind ook al geleidelijk wordt geïntroduceerd. Zo worden er ook thema’s in samenspraak met de basisschool georganiseerd. Rollebol heeft een eigen buitenspeelruimte met speeltoestellen, grenzend aan het schoolplein zodat er al op natuurlijke wijze contact is met kinderen van de basisschool.

Op deze locatie kunnen ook kinderen terecht met VE-indicatie.

Dagprogramma
Door met een vast dagprogramma te werken bieden wij structuur en houvast aan de peuters. De peuteropvang is tijdens schoolweken van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 12.30 uur.

Peuteropvang Alkmaar
Kennemerstraatweg 1
1814 GA Alkmaar
t: 072 5669028
e: info@peuteropvangalkmaar.nl
i:  www.peuteropvangalkmaar.nl
Peuteropvang  Rollebol
Faktorij 129, 1825 HC ALKMAAR
t:  072 5612088
e: info@peuteropvangalkmaar.nl
i:  www.peuteropvangalkmaar.nl

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding