SportBSO Stuiterbol is uniek in Alkmaar

Past prima in het beleid dat door de gemeente Alkmaar is ingezet.

Sporten en bewegen is leuk en gezond en brengt kinderen met elkaar in contact. Bij SportBSO Stuiterbol vullen we een belangrijk deel in van de ambitie “Alkmaar Sportstad”. Kinderen krijgen tijdens de buitenschoolse opvang volop toegang tot sport- en beweegactiviteiten. We stimuleren kinderen om daar gebruik van te maken. Samen met sportverenigingen bieden we een uitgebreid pallet aan mogelijkheden voor kinderen om kennis te maken met diverse sporten. Kinderen die sporten boeken betere resultaten, gaan fitter naar school, hebben minder overgewicht en zijn gezonder.

Net als de gemeente Alkmaar geloven we in de kracht van sport!  Het geeft kinderen plezier en ontspanning. Sport is een stimulans voor het leveren van  prestaties, het draagt in belangrijke mate bij in de ontwikkeling van talenten en de zelfredzaamheid van kinderen .

SportBSO Stuiterbol werkt volop samen met sportverenigingen, het ROC Sport en Bewegen en met AlkmaarSport.

We bieden met SportBSO Stuiterbol een kwalitatief hoogstaande sportaccommodatie en –voorziening in Alkmaar. Dat ons concept aanslaat blijkt wel uit de vele enthousiaste kinderen die dagelijks in onze accommodatie sporten en bewegen onder leiding van onze sportinstructeurs en pedagogisch medewerksters. SportBSO Stuiterbol is de enige BSO op dit gebied in Alkmaar. We zien dat SportBSO Stuiterbol met de accommodaties in sporthal Oosterhout prima afgestemd is op de vraag en biedt kinderen dagelijks een unieke sportbeleving.

 

Meer info over de ambities van de gemeente Alkmaar Sportstad vindt u op de site Alkmaar Sportstad.

alkmaarsportstadlogorgb_pos

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding