vestiging-kindercentrum-knikkebolWelkom bij Knikkebol kindercentrum

Buitenschoolse opvang in de wijk Huiswaard

BSO Knikkebol in de Huiswaard is gevestigd aan de Drechterwaard 9 naast Obs Jules Verne. De dependance van BSO Knikkebol is aan de Tochtwaard in pcbs Durv! Daar is ruimte voor een extra groep.

Er zijn vier groepsruimten voor 20 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar voor de schoolcampus in de Huiswaard. BSO Knikkebol is voornamelijk bedoeld voor schoolkinderen van pcbs Durv!, rkbs Regenboog Tochtwaard en obs Jules Verne. Met deze scholen wordt een gezamenlijk programma met naschoolse activiteiten georganiseerd.

De accommodatie staat vrij met een groot buitenspeelterrein. Locatiemanager is Heleen van der Valk-Glaubitz.

De BSO-groepen hebben we ingericht naar inzicht. In BSO 1 gaan we veel creatieve activiteiten aanbieden. In BSO 2 zal de speelgroep gaan vormgeven, met een huishoek, autohoek, e.d. En in BSO 3 wordt er een bovenbouwgroep gerealiseerd met speelmaterialen, tijdschriften en activiteiten die bij deze leeftijdscategorie aansluit. Door het “Opendeuren beleid” hebben de kinderen de flexibiliteit om op elke groep hun gang te kunnen gaan. Op elke groep is er dagelijks vaste leiding.

Groep 4 bij Knikkebol dependance  is ingericht in pcbs Durv!. De accommodatie is ruim van opzet. Onze pedagogisch medewerksters staan klaar om er ook op deze locatie een gezellige buitenschoolse opvang van te maken met veel evenementen en festiviteiten.

Wilt u meer informatie over de opvang bij Rollebol kindercentra, neem dan contact op met de centrale administratie info@rollebol.nl of bel 072 5669028.

 

Locatie:

Knikkebol BSO
Drechterwaard 9,
1824 EX ALKMAAR
t: 072 5644326
e: info@knikkebol.nl
i:  www.knikkebol.nl

 

Knikkebol dependance BSO
Tochtwaard 22,
1824 EZ ALKMAAR
t: 072-7600069
e: info@knikkebol.nl
i:  www.knikkebol.nl

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding