vestiging-olke-bolkeWelkom bij kinderdagverblijf Olke Bolke

Dagopvang voor 0-4 jarigen in Alkmaar Noord: wijk De Mare, Daalmeer en Vroonermeer

 

Deze vestiging van Rollebol Kindercentra is gevestigd aan de Oude kanaaldijk 3 te Alkmaar.
Dit kinderdagverblijf is gehuisvest in een mooi ruim opgezet vrijstaand pand langs het Noordhollands kanaal en biedt opvang aan kinderen van 0-4 jaar. Een babykamer heeft maximaal acht kinderen en twee pedagogisch medewerkers. Een verticale groep heeft maximaal zestien kinderen met drie pedagogisch medewerksters. Het dagverblijf is sfeervol ingericht en heeft ruime, lichte groepsruimtes. Iedere groep beschikt over zijn eigen ruimte met verschoonruimtes en slaapruimtes. De accommodatie heeft mooie, lichte groepsruimtes en een speelzolder, waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Het kinderdagverblijf heeft een prachtig, leuk ingerichte buitenruimte,  waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. De buitenruimte is zeer ruim van opzet (maar liefst 1998 m2) en biedt heel veel speelmogelijkheden, kortom buiten is er voldoende ruimte voor de kinderen om hun energie kwijt te kunnen.

Locatie:

Kindercentrum Olke Bolke
Oude Kanaaldijk 3
1825 AT ALKMAAR
t: 072 5615611
e: info@kdv-olkebolke.nl
i:  www.kdv-olkebolke.nl

Virtuele rondleiding:

Interactieve tour door kindercentrum Olke Bolke!
Loop rond door kindercentrum Olke Bolke door op de TAB Virtuele rondleiding te klikken. U kent Google Street View, waarmee u door straten kunt navigeren. Als uitbreiding van Google Street View is het nu mogelijk in en rond de accommodatie van kindercentrum Olke Bolke te lopen; een virtuele tour door deze vestiging van Rollebol kindercentra. Geniet van deze prachtige accommodatie met de bijbehorende 360°-tour
Door de interactieve tour met panorama’s van 360 graden  brengen we voor u Olke Bolke tot leven U kunt als (toekomstige) klant, zoals nooit tevoren, bij ons rondwandelen, ons interieur verkennen en interactief omgaan met deze accommodatie. Uw kunt Olke Bolke zowel binnen als ook de buitenspeelruimte nu ervaren alsof u er echt bent binnengestapt.
De virtuele rondleiding is te vinden via:
http://goo.gl/qGHs1q (buitenkant)
of
http://goo.gl/sGXahs (binnenkant)
Net wat uw voorkeur is.

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding