Opvang bij ScoutingBSO KinderBolwerk

Wat maakt BSO KinderBolwerk zo uniek?

Wat bieden we de kinderen?
Een omgeving die zorgt voor het opdoen van frisse lucht en nieuwe energie. Door vaak buiten te spelen wordt de creativiteit van de kinderen op een heel ander vlak gestimuleerd. We leggen de nadruk op spelen met natuurlijke materialen in een groene omgeving.

Plezierig buiten zijn
Kinderen zijn vaak buiten, maar natuurlijk alleen als het weer het toelaat. Het is een heerlijke omgeving  om te spelen bij prachtig weer. Er wordt buiten gegeten, gedronken, gespeeld, kortom buiten geleefd, zodra het kan. Tijdens slecht weer spelen we binnen in de accommodatie van de Scouting BSO.

Scholen
De groepsleiding van KinderBolwerk zal kinderen van scholen uit omringende wijken in Alkmaar halen en opvangen. Kindercentrum Bolwerk haalt de kinderen dan op van de volgende scholen: Gondelier, 1e Montesori, Oranjehof.

Openingstijden
De BSO is de gehele week geopend van maandag tot en met vrijdag. Er is voorschoolse opvang van 07:00 uur tot 09:00 uur. Op maandag, dinsdag en donderdag zijn wij voor de naschoolse opvang vanaf 15:00 uur open tot 19:00 uur. De woensdag en vrijdagmiddag zijn we vanaf 12:00 uur open tot 19:00 uur.

Schoolvakantie
In de schoolvakanties en op lesroostervrije dagen zijn we open van 07:00 uur tot 19:00 uur.
Natuurlijk zorgen we dan voor een fantastisch programma. Wat is er leuker dan de gehele week deel te nemen aan allerlei activiteiten binnen en buiten, rondom onze accommodatie en het scoutingterrein.

Ga jij ook voor BSO met scouting?
Schrijf je dan snel in voor de Scouting BSO KinderBolwerk in Alkmaar door middel van het online inschrijfformulier of telefonisch bij onze centrale administratie van Rollebol kindercentra via 072 5669028. Ook kunt u hier meer informatie aanvragen over de andere vormen van opvang die wij bieden.

Als u een vrijblijvend kijkje wilt nemen op een van onze vestigingen is dat natuurlijk mogelijk. Maak daarvoor een afspraak via de centrale administratie met een van onze hoofdleidsters. Zij leiden u graag rond.

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding