vestiging-sportbso-stuiterbolWelkom bij SportBSO Stuiterbol

Opvang in sportcomplex Oosterhout in Alkmaar Zuid

Lekker vrij bewegen
Na schooltijd lekker met een stel andere kinderen binnen of buiten spelen en sporten, onder leiding van een instructeur die je goed begeleidt met de sporten die je al kent, maar ook om nieuwe sporten samen te ontdekken.
Dat klinkt leuk en is ook leuk!

Rollebol kindercentra biedt nu een sportieve variant op de al bestaande buitenschoolse opvang: de SportBSO Stuiterbol. Onze Sportopvang is gevestigd in Sportcomplex Oosterhout in Alkmaar Zuid aan de Vondelstraat.

Voor de jongste kinderen vanaf 4 jaar is er een aparte groep met speciaal op deze leeftijd afgestemde sport en spelactiviteiten. Onze SportBSO biedt een gevarieerd sport- en spelprogramma speciaal bedoeld voor kinderen van 6 jaar en ouder die sport, beweging, spel en buiten zijn erg leuk vinden.

Wat we niet zijn is een sportclub die kinderen begeleidt in het excelleren in één of enkele sporten, daar zijn de verenigingen voor. SportBSO Stuiterbol heeft een steeds wisselend aanbod van activiteiten, dat kan variëren met buiten en binnensporten afhankelijk van het weer. Kinderen worden nadrukkelijk niet getraind in één of enkele sporten. In samenhang met de sporten die in Alkmaar vanuit de sportclubs worden aangeboden, wordt een continu wisselend sportief aanbod samengesteld.

We wisselen dat af met gewone sportieve spellen voor binnen én buiten. Want als het echt of te koud, te nat of te warm is willen we ook binnen sportief met elkaar aan de slag blijven gaan. Dat kan in de sporthal van het sportcomplex als het langer slecht weer is.

Locatie:

Stuiterbol SportBSO
Vondelstraat 35,
1813 AA ALKMAAR

t:  072-5406609
e: info@stuiterbol.nl
i:  www.stuiterbol.nl

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding