Sollicitatie procedure

Op basis van je sollicitatiebrief met CV probeert de directie en het managementteam van Rollebol een indruk te krijgen of je een geschikte kandidaat bent. Mocht blijken dat jouw opleiding en/of ervaring onvoldoende aansluiten op de functie dan krijg je hierover op korte termijn bericht. Is er niet direct een mogelijkheid, dan krijg je bericht of je ermee wilt instemmen dat jouw sollicitatie in portefeuille blijft. Dit betekent dat je in de loop van het jaar alsnog uitgenodigd kunt worden voor een gesprek.
Word je direct uitgenodigd dan moet je rekening houden met twee gesprekken op een halve dag. Een test kan deel uitmaken van de procedure. Mocht tussentijds al blijken dat vervolggesprekken niet zinvol zijn, dan zullen we je dat direct kenbaar maken en de procedure stoppen. Kom je als positieve kandidaat uit de bus aan het einde van het sollicitatiegesprek dan wordt direct een aanbod gedaan. Je hebt vervolgens enige tijd om op ons aanbod te reageren.

De mogelijkheid bestaat om een dagje mee te draaien. Dit geeft je de gelegenheid om onze werkwijze te leren kennen, de sfeer te proeven en contacten te leggen met je toekomstige collega’s. Aan het einde van de dag vindt een korte evaluatie plaats. Loopt het van beide kanten naar wens, dan kunnen we je als nieuwe medewerk(st)er verwelkomen.

Bekijk de vacatures en solliciteer direct!

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding