Rollebol aanvullende services

Yogalessen via Rollebol

Yogalessen voor peuters en bij de BSO's van Rollebol Kindercentra

Rollebol kindercentra wil kinderen de mogelijkheid bieden om de diverse takken van sport te ontdekken. Het aanbieden van uitdagende binnen-en buitenactiviteiten heeft effect op het beweeggedrag van kinderen. Rollebol kindercentra is daarom nu ook gestart met het aanbieden van yogalessen bij de dagopvang en buitenschoolse opvang in Alkmaar.

Samenwerking met De Yogawereld Rollebol kindercentra bouwt niet aan kwaliteit van de dienstverlening maar bouwt die ook uit. Met “De Yogawereld” hebben wij een samenwerkingsverband. De kinderen blijven onder begeleiding van onze pedagogisch medewerksters en krijgen les van een gekwalificeerde leraar. Kinderen houden van bewegen, zijn speels en fantasierijk. Zeker in de tijd waarin we nu leven wordt er veel van kinderen gevraagd, zowel binnen school als daarbuiten. Presteren is een belangrijk iets en kan soms veel spanning opleveren voor kinderen. Daarnaast komen ook kinderen in aanraking met veel prikkels en indrukken van buitenaf. Op die momenten is het fijn om te kunnen vertrouwen op je eigen lichaam, je eigen gevoel en kracht. Kinderyoga helpt kinderen hiermee in contact te komen, doordat verschillende zintuigen worden aangesproken en de yogahoudingen hen helpen bij het leren kennen van hun eigen lichaam. Een waardevolle basis voor de rest van het leven, daarom is kinderyoga eigenlijk voor ieder mensenkind een must! Op een speelse manier worden kinderen in de les uitgenodigd om te mediteren, yogahoudingen uit te voeren, samen te bewegen met andere kinderen en te ervaren hoe het is om stil te zijn. Iedere kinderyogales heeft een ander thema dat aansluit bij de belevingswereld van kinderen. Een mooie ervaring wanneer je nog jong bent die je de rest van je leven meeneemt! Interesse? Heeft u interesse om uw kind op deze manier kennis te laten maken met Yoga? Neem dan contact op met onze centrale administratie of meld uw kind aan via het inschrijfformulier op onze site. U krijgt dan van alles te horen over het programma, het rooster en de tarieven. U kunt ook een kijkje nemen op de site van De Yogawereld voor meer informatie over Kinderyoga.
Holerdebolder

Rollebol kinderkapsalon

Ontdek de voordelen voor u en uw kind

Rollebol kindercentra biedt de service “Kinderkapsalon” in samenwerking met Rob Mens Kappers. Volgens een vaste planning worden de vestigingen bezocht. Via het inschrijfformulier kunt u uw kind opgeven voor “De Rollebol Kinderkapsalon”.

Robin komt langs volgens een afgestemd rooster per vestiging. Uw kind wordt dan geknipt tijdens de opvang. Ook is het mogelijk om buiten de opvangdagen langs te komen.

Via het aanmeldformulier kunt u aanmelden en duidelijk beschrijven wat uw wensen zijn. “Wilt u het haar van uw kind lekker kort of juist wat langer laten, een specifiek kapsel of juist het bestaande kapsel, maar dan wat korter?” u kunt het Robin laten weten en zij zorgt ervoor dat het naar uw wens is. De kappers van Rob Mens blijven op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van haarmode, zowel in modellen alsook in technieken.

Even voorstellen

Gediplomeerd kapster Robin Mens werkte al geruime tijd in het kappersbedrijf van haar vader Rob Mens. Ze heeft het kappersvak met de paplepel ingegoten gekregen. Ze heeft veel van haar vader geleerd en runt nu haar eigen salon aan de Geestersingel 14 te Alkmaar. Kenmerkend voor de manier van werken van het familiebedrijf is, dat de klant altijd centraal wordt gesteld. Voordat de schaar ter hand genomen wordt, is uitgebreid de tijd genomen om te praten over wat de klant wilt en wat bij de klant past. Zo wordt in samenwerking met de klant het te bereiken doel gevormd. Voor Robin is het doel pas behaald als de klant met een glimlach de deur uit gaat.

Ook het knippen van kinderen vraagt om een specifieke aanpak. Robin heeft ervaring met knippen van kinderen in alle leeftijdscategorieën. Het gaat erom dat het kind op zijn of haar gemak is. Je haartjes knippen moet leuk zijn!

Prettig voor kinderen

De groep in het kindercentrum is een vertrouwde en veilige omgeving voor uw kind. Sommige kinderen vinden het fantastisch om naar de kapper te gaan en anderen vinden het wel een beetje spannend. De kinderen kunnen naar elkaar kijken en zien zo dat er niets is om bang voor te zijn. Er wordt door onze pedagogisch medewerkers en Robin een leuke sfeer gecreëerd rondom het knippen, waarbij kinderen zich thuis blijven voelen.

Het knippen vindt plaats op een geschikte plek binnen het kinderdagverblijf. Veiligheid en hygiëne staan voorop.

Robin zal bij periodieke bezoeken ook langs de groepen gaan om haar gezicht regelmatig te laten zien bij de kinderen. En nog iets om te weten: Robin zelf is niet meer actief op locatie, maar maak je geen zorgen! Ze heeft een toegewijd team van medewerkers die met plezier voor de kinderen klaarstaan.

Er is gezorgd dat op elke vestiging een leuke kinder-kappersstoel klaarstaat. Ook is er een gekke föhn, kindercapes, stoere jongensgel en nog veel meer. Voor de meiden zijn er leuke speldjes en haarbandjes. Tijdens het knippen wordt leuke kindermuziek aangezet.

Stil zitten kan soms lastig zijn voor kinderen. Daarom wordt de tijd genomen. Lukt het niet om tijdens het knippen in de kinderkapstoel te zitten, dan creëert Robin met hetzelfde gemak een geweldig kapsel terwijl uw kind bij juf op schoot zit. Uiteraard wordt er rekening gehouden als uw kind echt niet wilt. Het knippen op de groep moet een leuke ervaring zijn!

Van het knippen worden leuke foto’s gemaakt die u kunt bekijken via het Rollebol Ouderportaal. Op deze manier kunt u de knipervaring aan het einde van de dag nog eens met uw kind doornemen.

Gemakkelijk voor u

Wat is er nu makkelijker dan knippen bij de kinderopvang? Veel ouders vinden het lastig om met hun kinderen naar een kapsalon te gaan. Soms is het lastig in te plannen, maar ook wordt er soms tegenop gezien vanwege lange wachttijden. Bij Rollebol haalt u uw kind aan het einde van de dag met een mooie coupe weer op, zonder dat het u tijd kost.

Op alle locaties waar kinderen worden opgevangen van 0-4 jaar komt één keer in de zeven weken kapster Robin langs om kinderen in een voor hen vertrouwde omgeving te knippen. Dit geldt voor alle kinderen die gebruik maken van het kinderdagverblijf of peuteropvang bij Rollebol, Olke Bolke en Skippybol. Robin knipt volgens vastgestelde planning, maar kinderen die normaal gesproken op een andere dag worden opgevangen kunnen hier ook gebruik van maken.

Betaalbaar

De Rollebol Kinderkapsalon kost € 19,- per keer. Dit wordt ongeveer een maand later gefactureerd middels uw maandelijkse factuur. Met deze tariefstelling ontvangt u korting op het reguliere tarief van € 25,-. van kwaliteitskapper Rob Mens Kappers. Rollebol kindercentra faciliteert deze service en berekent de kosten 1 op 1 door via uw maandelijkse factuur.

Via het aanmeldformulier kunt u uw kind opgeven. Dit kan op incidentele basis, maar ook op structurele basis. De planning van de Rollebol Kinderkapsalon ligt ter inzage op de vestiging. Op het formulier kunt u aangeven welke dag van de week uw voorkeur heeft. Ook is het mogelijk om via het formulier aan te geven, dat u zelf met uw kind komt. In dat geval dient u tevens een tijdstip aan te geven. Uiteraard kunt u uw wensen t.a.v. het kapsel van uw kind doorgeven. Vervolgens kunt u dit ingevulde formulier versturen onze Centrale administratie neemt het dan in behandeling. Eventueel kunt u een voorbeeldfoto van het gewenste kapsel bijsluiten.

Voordeelpas

Met uw Rollebol Voordeelpas kunt u tevens in één van de salons van Rob Mens Kappers korting ontvangen op diverse behandelingen voor zowel kinderen als volwassenen.

Voor vragen kunt u zich richten tot de locatiemanager van uw locatie of tot de centrale administratie van Rollebol kindercentra via 072-5669028 of info@rollebol.nl

Zwemles via Rollebol

Haal je zwemdiploma bij Rollebol kindercentra

Leuk voor kinderen en gemakkelijk voor de ouders. En nog voordelig ook! Rollebol kindercentra biedt namelijk naschoolse opvang inclusief diplomazwemmen. 

Leren zwemmen is in ons waterrijke land heel belangrijk. Wij wonen in een waterrijke omgeving en zoeken het water graag op in één van de vele zwembaden, zee of recreatieplassen. Daarom vinden wij het belangrijk, dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen. Bij Rollebol kindercentra kan uw kind wekelijks zwemles volgen, zonder dat u er verder omkijken naar heeft. U hoeft alleen maar zwemkleding en een handdoek aan uw kind mee te geven.

Een uitkomst voor iedere ouder en bijzonder leuk voor ieder kind!

Kinderen krijgen zwemles tot en met het afzwemmen. Ze halen dus bij de BSO hun zwemdiploma. Dat gaat natuurlijk stap voor stap. Al snel raken ze vertrouwd met het water en leren ze de belangrijke zwem(veiligheid) technieken. Professionele zweminstructeurs van het Sportbedrijf Alkmaar leren de kinderen zwemmen.

Voordelen zwemmen tijdens de Buitenschoolse Opvang:

  • Prijsvoordeel: Rollebol biedt naschoolse opvang inclusief diplomazwemmen.
  • Lessen worden professioneel verzorgd.
  • Altijd een gediplomeerd pedagogisch medewerkster van Rollebol kindercentra aanwezig tijdens de zwemles.
  • U houdt op deze manier vrije tijd over om andere leuke dingen te doen met uw kind.
  • Kinderen zwemmen samen met vriendjes/vriendinnetjes van de BSO.
  • Kinderen halen het erkende nationale zwemdiploma.
  • Rollebol kindercentra regelt het vervoer naar het zwembad en de begeleiding.

Voorwaarden:

Wij bieden het behalen van zwemdiploma A+B+C. Diploma zwemmen is er zowel voor kinderen die al zwemles hebben of nog nooit eerder zwemles hebben genoten. Naschoolse opvang inclusief diplomazwemmen is alleen mogelijk volgens een vastgesteld rooster opgesteld in samenwerking met de zwembaden. Dit rooster is op te vragen via de Centrale administratie. Het gaat om 6 tot 7 deelnemers per keer. Zijn alle plekken voorzien, dan komt uw kind op de wachtlijst te staan.

Het vervoer kan bestaan uit alleen brengen, waarna u als ouder uw kind weer ophaalt na het zwemmen of zowel brengen en halen, zodat u als ouder uw kind weer gewoon kunt ophalen bij de BSO. Dit is afhankelijk van het rooster en u wordt hier uiteraard van op de hoogte gesteld.

Wie mogen er naar de zwemlessen van Rollebol kindercentra?

Alle kinderen vanaf 5 jaar die op bepaalde dagen conform zwemrooster opvang genieten bij een BSO van Rollebol kindercentra, kunnen het zwemdiploma halen.

Wanneer zijn de zwemlessen?

Volgens rooster. op te vragen bij onze Centrale administratie, bieden we kinderen de mogelijkheid om zwemlessen te volgen tijdens de BSO. De kinderen zwemmen zoveel als mogelijk in vaste groepen. In de schoolvakanties is er geen zwemles. U kunt echter ook kiezen voor een snelcursus in de vakanties, waarbij de kinderen een aantal dagen achter elkaar zwemmen en dan in het weekend hun diploma behalen. Vraag hiervoor ook het rooster voor wat betreft dagen en tijden.

Hoe gaan de kinderen naar het zwembad?

Rollebol kindercentra zorgt voor begeleiding van de kinderen bij het aan- en uitkleden. Professionele zweminstructeurs verzorgen de zwemlessen. De zwemlessen duren 45 minuten. Het behalen van het A diploma duurt gemiddeld ongeveer 15 lesmaanden. A+B+C duurt circa 23 lesmaanden.

Kijkdagen?

Via het zwembad blijft u betrokken bij de zwemvorderingen van uw kind. Regelmatig is er een kijkdag voor ouders. De kijkdagen worden middels een uitnodiging van het zwembad aan de ouders kenbaar gemaakt.

Wat kost de zwemles bij een BSO van Rollebol kindercentra?

Zwemmen via de BSO van Rollebol kindercentra is makkelijk en de voordeligste manier om de zwemdiploma’s te behalen. Bij het arrangement met dagdeel naschoolse opvang inclusief diplomazwemmen, zijn de kosten voor de zwemlessen inclusief. Uw kind aanmelden voor zwemles? Vul dan het formulier in. Heeft u vragen over de zwemlessen bij Rollebol kindercentra, neem dan gerust contact op met onze Centrale administratie: 072 566 90 28 of info@rollebol.nl.

Peutersurvival zwemmen

Zelfredzaam zwemmen

We leven in een waterrijk land en recreëren graag met de kinderen bij of op het water. Voor jonge kinderen schuilt daar een gevaar in. Daar komt bij dat jonge kinderen steeds zelfstandiger worden en vaker op verkenning gaan of buiten het zicht van hun ouders raken. Het is daarom belangrijk dat zij zichzelf kunnen redden wanneer ze in het water vallen. In ons waterrijke land kan daarom niet vroeg genoeg worden begonnen met zwemles.

Zonder angst kopje onder te gaan, moeiteloos weer boven komen en jezelf veilig drijvend houden. Daar moet ieder kind toe in staat zijn. Niet alleen in de beschermde omgeving van het zwembad, maar juist in het onbekende buitenwater. Daarom is een eerste kennismaking met zwemles voor kinderen van 3 jaar van essentieel belang. Bovendien leert de ervaring dat kinderen het fantastisch vinden om te leren zwemmen! Daarnaast levert het ze nog een prachtig diploma op ook.

Vanaf 3 jaar

Bij Rollebol kindercentra bieden we bij de opvang 0-4 jarigen het zogenaamde survival peuterzwemmen aan. Bij het survival zwemmen leren de kinderen zelfredzaamheid in het water. Watervrees wordt weggenomen. Kinderen die nog niet kunnen zwemmen wordt geleerd hoe te reageren als ze in het water terecht komen. Het gaat om lessen voor kinderen vanaf 3 jaar.

Rollebol kindercentra heeft met zwembad De Hoornse Vaart en zwembad De Hout een overeenkomst gesloten met werkplan en veiligheidsprotocol.

Een voordeel is, dat uw kind in een vertrouwde omgeving gaat zwemmen met andere vriendjes en vriendinnetjes van het kindercentrum en vertrouwde pedagogisch medewerkers.

Wanneer zijn de zwemlessen?

Volgens een vastgestelde planning bieden we kinderen de mogelijkheid om zwemlessen te volgen. De kinderen zwemmen zoveel mogelijk in vaste groepen. De duur van de zwemlessen en hat aantal is opgenomen in het rooster.

Hoe gaan de kinderen naar het zwembad?

Rollebol kindercentra zorgt voor vervoer in de eigen Rollebol busjes. De pedagogisch medewerksters van Rollebol kindercentra zorgen voor de begeleiding van de kinderen en helpen ook bij het uit- en aankleden.

Professionele zweminstructeurs verzorgen de zwemlessen. De pedagogisch medewerker geeft zo mogelijk ondersteuning en participeert in de les.

Kijkdag

Dit programma wordt afgesloten met een les in het bijzijn van de ouders. Tevens ontvangen de kinderen een certificaat. De laatste les is gratis. Dan mogen de kinderen samen met de ouders zwemmen. Opa’s en Oma’s mogen komen kijken en er wordt een diploma verstrekt.

Wat kost de peuter survival zwemles bij Rollebol kindercentra?

We hanteren de tarieven van het zwembad. De kosten voor extra inzet van pedagogisch medewerksters en het brengen en halen met de busjes zijn voor rekening van Rollebol kindercentra. Kosten kunt u opvragen via info@rollebol.nl

Geïnteresseerd?

Survival zwemmen van Rollebol kindercentra is een leuke manier om voor te bereiden op de zwemlessen die we bij de BSO aanbieden voor het diploma A, B en C.

Heeft u vragen over de zwemlessen voor 3 jarigen bij Rollebol kindercentra of wilt u uw kind aanmelden, neem dan contact op met onze Centrale administratie 072 – 566 90 28 of info@rollebol.nl

Rollebol Kids Run

Rollebol kindercentra; naamsponsor van de Rollebol Kids Run van Alkmaar City Run by Night

Datum: 8 mei 2024

Sluiting inschrijving: 8 april 2024
inschrijfkosten: 5 euro – voor kinderen van Rollebol: gratis

Wat is er leuker dan ’s avonds met je maatjes van de buitenschoolse opvang door de prachtige binnenstad van Alkmaar hardlopen? Op woensdagavond voor hemelvaart vindt de Alkmaar City Run by night plaats. Onderdeel is de Rollebol Kids Run voor de jongste atleten over 800 en 1.600 meter. Rollebol kindercentra is naamsponsor van dit specifieke onderdeel. De kinderen van Rollebol kindercentra zijn herkenbaar aan het leuke paarse running shirt met opdruk van de mascotte Rolly de Bol.

[inschrijving gesloten]

De start is vanuit de Bagijnenstraat bij het Kerkplein. Er wordt 800 meter gelopen door de 4/5/6 jarigen en de kinderen van 7/8/9 jaar. Voor kinderen van 7/8/9 jaar en 10/11/12 jaar is het parcours 1600 meter.

Om 19.15uur is er voor de deelnemers aan de Rollebol Kids Run een warming-up. Onze mascotte Rolly de Bol zal weer het startschot geven. De starttijd is om 19:30 uur en telkens 10 minuten later vertrekt het volgende onderdeel van de Rollebol Kids Run. Na de start lopen de kinderen via de Geest door het Clarissenbolwerk langs de Kennemersingel. Daarna via de Vrouwenstraat en het Ritsevoort richting de Oudegracht. De 1.600 meter loopt een stuk over de Oude Gracht. Beide afstanden gaan via de Koorstraat naar de finish op het Kerkplein. Bij de finish lopen de kinderen door naar de uitdeelpost en ontvangen een herinneringsmedaille, een flesje drinken en een Rollebol goodie bag. We hadden in 2018 maar liefst 1.000 jonge atleten.

In de gratis Rollebol goodie bag zitten weer allerlei leuke musthaves voor de kinderen en ook nog een cadeautje van Rollebol kindercentra. Je kunt je foto en video van de Rollebol Kids Run gratis downloaden. De videoservice loopt via MyLaps. Alles is te downloaden via de uitslagenpagina op www.alkmaarcityrun.nl. Hierbij kom je dan op de persoonlijke uitslagenpagina met finishtijd, foto en video. Plezier en beweging staan voorop. Een mooie tijd neerzetten is super. Maar als je het volbrengt, dan ben je al een kanjer.

Na de Rollebol Kids Run gaan de pedagogisch medewerkers van start voor de 5 en 10 km. Ze doen mee met de business teams van Rollebol kindercentra tijdens de Alkmaar City Run by night. Dus juich mee langs het parcours.

Rollebol BSO-lopers
Omdat de Kids Run is gesponsord door Rollebol kindercentra lopen er veel kinderen mee van de eigen buitenschoolse opvangcentra.

Gratis startbewijs en shirt voor de kinderen van Rollebol kindercentra
Alle kinderen die meedoen aan de Kids Run krijgen een gratis startbewijs en runningshirt.
De kinderen van 4 en 5 jaar lopen onder speciale begeleiding het parcours samen met onze pedagogisch medewerkers.

Aanmelden
[inschrijving gesloten]

Wil je een gepersonaliseerd shirt dan moet je bij ons tijdig inschrijven!
Het startbewijs en het Rollebol kindercentra running shirt kun je ophalen bij All4running. Je ontvangt bericht wanneer dit voor je klaar ligt.

Peuterbeweeglessen

Rollebol kindercentra biedt beweeglessen voor peuters aan in samenwerking met Saturna

De peutergym wordt verzorgd volgens een specifiek beweegprogramma van Saturna en wordt afgesloten met een diploma voor de kinderen.

In bijgaande flyer leest u meer over deze extra dienstverlening.

Studiebol huiswerkbegeleiding

Gezellige huiswerkclub

Studiebol, onderdeel van Rollebol Kindercentra, is een gezellige huiswerkclub waar kinderen van de laatste klassen van het basisonderwijs en leerlingen van de brugklas van het voorgezet onderwijs in een rustige, vertrouwde omgeving onder begeleiding huiswerk maken. Wij werken met thema’s, zoals bijvoorbeeld het in een groepje maken van een werkstuk. Het kind leert zelfstandig en in groepjes te werken. Verder het maken en plannen van huiswerk, het leren van toetsen etc. Kortom het aanleren van studievaardigheden.

Wat is ons doel?
Ons doel is uw kind ondersteuning te bieden bij het maken en plannen van huiswerk in de laatste twee jaren van de basisschool en het eerste jaar van het voortgezet onderwijs.
Soms heeft een kind op de basisschool iets meer uitleg of tijd nodig en krijgt het kind daarom extra huiswerk mee. Voor veel werkende ouders kan het veel tijd vergen om het kind hierbij te begeleiden. Ook de overstap naar het voortgezet onderwijs brengt veel veranderingen voor het kind. Er is vaak behoefte aan begeleiding bij het aanleren van studievaardigheden.

Wat wordt er aangeboden?
Studiebol biedt uw kind een huiswerkclub in een vertrouwde omgeving bij basisschool de Kring, Een vaste begeleider geeft begeleiding bij bijvoorbeeld het maken van werkstukken, spelling, grammatica, begrijpend lezen, rekenen, topografie etc.
Tevens wordt er aandacht besteedt aan het plannen van huiswerk en het aanleren van studievaardigheden, als voorbereiding op het voortgezet onderwijs.

Voor wie?
Studiebol is bestemd voor kinderen van groep 7 en 8 in het basisonderwijs en leerlingen van de brugklas in het voortgezet onderwijs.
Voor de start bieden wij het kind een schoolagenda aan.

Waar wordt het aangeboden?
Studiebol is gevestigd in basisschool de Kring en is een onderdeel van Rollebol Kindercentra. Voor veel kinderen een rustige en vertrouwde omgeving.

Lesmiddelen
In overleg met basisschool de Kring maken wij gebruik van de bestaande lesmiddelen/methoden.

Geschoold personeel
De huiswerkbegeleiding wordt verzorgd door gekwalificeerd personeel.

Warme maaltijden

Naast het verzorgen van de lunch, fruit en tussendoortjes worden bij de kinderdagverblijven en de BSO’s van Rollebol kindercentra de maaltijdservice aangeboden. De maaltijden worden aan het eind van de middag aan de kinderen geserveerd. Wij zullen regelmatig een zuivelproduct aanbieden na de maaltijd.

Bij alle kindercentra van Rollebol bieden wij de kinderen de mogelijkheid een warme maaltijd te gebruiken. Dit is een groot succes.

Passend binnen het voedingsbeleid is er gekozen om de maaltijden af te nemen bij de organisatie Madaga. De verse maaltijden die zij leveren worden gemaakt conform de richtlijnen gezonde voeding van het Voedingscentrum. In de keuken van Madaga wordt altijd gewerkt met producten van het seizoen. Dit betekent, dat er van menu gewisseld wordt. De maaltijden variëren van aardappelen, groente en vlees tot pastagerechten. Er kan gekozen worden uit vis, rundvlees of kip, er wordt geen varkensvlees gebruikt in het menu. Alle maaltijden worden vers bereid en 2 maal per week bij ons afgeleverd.

Naast het verzorgen van de lunch, fruit en tussendoortjes worden bij de kinderdagverblijven en de BSO’s van Rollebol kindercentra de maaltijdservice aangeboden. De maaltijden worden aan het eind van de middag aan de kinderen geserveerd. Wij zullen regelmatig een zuivelproduct aanbieden na de maaltijd.

De kosten voor één warme maaltijd zijn opgenomen in uw arrangement of komen automatisch op de factuur als u incidenteel een warme maaltijd wenst voor uw kind. In ons planningssysteem zien de pedagogisch medewerkers welke kinderen aan tafel gaan met een warme maaltijd. U kunt het weekmenu altijd zien op de vestiging bij het mededelingenbord.
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u terecht bij de pedagogisch medewerkers van de groepen.

Warme maaltijd mee naar huis
Wij bieden de service om een warme maaltijd vanuit de vestiging mee naar huis te nemen voor thuis. Vraag bij onze Centrale administratie naar de mogelijkheden.