Contact

Bereikbaarheid

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met onze centrale administratie.

Adres
Rollebol kindercentra
Kennemerstraatweg 1
1814 GA  Alkmaar

Openingstijden

De centrale administratie is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 07.30 en 17.30 uur. 

Laat ons contact met u opnemen

Contactformulier

Bij Rollebol helpen we u graag. Heeft u een vraag, opmerking, suggestie of wilt u een wijziging doorgeven, dan kan dat via onderstaand formulier. Of u kunt rechtstreeks mailen naar info@rollebol.nl. Uiterlijk binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

U kunt uw kind gratis en vrijblijvend inschrijven via ons inschrijfformulier.

Na inschrijving neemt onze centrale administratie binnen 24 uur contact met u op.

Bij sommige locaties hanteren we een wachtlijst. Wanneer uw kind op de wachtlijst komt, dan neemt onze centrale administratie contact met u op om te kijken naar mogelijke alternatieven.

Na inschrijving ontvangt u van ons een aanbod kinderopvang. Hierin staan de hoogte van de kinderopvangtoeslag en de ouderbijdrage in vermeld. 

Kom gerust eens kijken en kennismaken met ons. Wilt u graag onze locaties van binnen zien? Vul hiernaast het contactformulier in of neem contact op met onze Centrale administratie 072-566 90 28.

Wij maken graag een offerte voor u wat de kosten in uw situatie zullen zijn voor de opvang van uw kind(eren). Daarbij kunt u zien wat de uiteindelijke ouderbijdrage wordt. Wilt u eventueel zelf een indicatie berekenen, dan verwijzen wij u naar de website van de Belastingdienst waar u een proefberekening kunt maken.

Wanneer u bijvoorbeeld meer of minder gaat werken, werkloos raakt, gaat samenwonen of uit elkaar gaat, kan dat invloed hebben op de hoogte van de kinderopvangtoeslag. Geef deze wijziging daarom altijd tijdig aan ons door. 

Enkele weken voor de start van de opvang, neemt de locatiemanager contact met u op voor het maken van een afspraak voor een intake gesprek. 

Het Rollebol Ouderportaal is een veilige en persoonlijke internetdienst met diverse handige hulpmiddelen om u als ouder op een verrassende manier te betrekken bij de opvang van uw kind(eren). Zo geven wij via het Ouderportaal een indruk van een dag opvang door middel van een verhaal en foto’s. Daarnaast beschikt het Ouderportaal over diverse mogelijkheden om de communicatie met de ouders te versterken.
U kunt zelf ook terug schrijven. Op deze manier wordt het een mooi en waardevol document van een hele belangrijke ontwikkelingsperiode uit het leven van uw kind.

Daarnaast kunt u heel eenvoudig uw kind aan of afmelden, een ruildag of extra opvang aanvragen en uw facturen inzien. 

 

U kunt uw kind ziekmelden via het ouderportaal. Geeft u de ziekmelding voor 07.30 uur door, dan kunt u gebruik maken van de ruildagenregeling. 

Een ruildag aanvragen kan via het ouderportaal.

Via onze centrale administratie kunt u onze ruildagenregeling opvragen. Ook kunt u deze vinden op het ouderportaal onder “mijn vestiging”.

U kunt een extra opvangdag aanvragen via het ouderportaal. Extra opvang wordt toegekend als de bezetting dit toelaat.

Het is altijd mogelijk om een extra opvangdag aan te vragen. Een extra opvangdag kun je aanvragen via het ouderportaal. Extra dagen worden toegekend als de bezetting dit toelaat.

Het pedagogisch werkplan ligt voor u ter inzage op uw locatie. Vraag de locatiemanager voor meer informatie. 

Het meest recente rapport staat op elke locatiepagina. Alle inspectierapporten worden landelijk gepubliceerd op www.landelijkregisterkinderopvang.nl

Direct contact met de locatie van uw kind

Uw contactpersoon en aanspreekpunt bij onze locaties zijn de locatiemanagers.

De dagopvang is op werkdagen geopend tussen 07.00 en 19.00 uur en de peuteropvang van 8.15 tot 12.15 uur.

De BSO is op werkdagen geopend van einde schooltijd tot 19.00uur. 

Lisa Leeuwenkamp

Sharon Vogel

Linda Veer

Sanne Duif

Anouk de Leeuw