Kom jij bij ons werken?

Onze medewerkers: de spil van onze organisatie

Rollebol kindercentra is een professionele organisatie voor ouders, die veel waarde hechten aan kwaliteit, service en flexibiliteit. Onze kindercentra blijven groeien. Onze pedagogisch medewerksters worden ingezet voor de opvang van 0-4 jarigen, peuteropvang en bij BSO (buitenschoolse opvang). Binnen het kindercentrum werken we vanuit ons pedagogisch beleid. We besteden veel aandacht aan creatieve en fantasierijke activiteiten voor de kinderen. Rollebol kindercentra is HKZ/ISO 9001 gecertificeerd.

Professionaliteit

 

Je zorgt voor een goede communicatie met de ouders en je collega’s. Als pedagogisch medewerker heb je zo veel als mogelijk een vaste groep kinderen bij een van de vestigingen. De kwaliteit van onze dienstverlening en de aandacht voor de kinderen is voor een groot deel afhankelijk van onze medewerkers. Deskundige en professionele medewerkers met pedagogische opleiding is onontbeerlijk. Binnen Rollebol kindercentra werken uitsluitend gediplomeerde pedagogisch medewerkers.
Wij streven naar korte communicatielijnen met onze ouders/verzorgers. Onze uitstraling is flexibiliteit als onderdeel van onze klantgerichte aanpak. Iedere dag wordt opnieuw onze visie in praktijk gebracht, waardoor wij het vertrouwen krijgen van onze ouders/verzorgers om hun kind een veilige en vertrouwde opvang te bieden

Rollebol als werkgever

Onze organisatie heeft een open cultuur en hartelijke sfeer, waarin ruimte is voor persoonlijke inbreng. In ons team ben je als pedagogisch medewerker verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen bij een van onze locaties.

 

Omdat wij binnen Rollebol kindercentra veel waarde hechten aan kwaliteit, investeren wij veel in het vergroten van jouw pedagogische kennis en kunde. Dit doen wij door middel van een gedegen inwerkprogramma, interne opleidingen als VVE en Werken met baby’s, workshops om jouw kennis over een specifiek onderwerp te vergroten en  krijg je persoonlijke begeleiding door een pedagogisch coach. Ook ontvang je een praktijkopleiding eerste hulp aan kinderen en kun je als bhv-er opgeleid worden. Iedere locatie van Rollebol kindercentra heeft een eigen team en wordt geleid door een locatiemanager.

Wie ben jij?

Als gediplomeerd pedagogisch medewerker vind je het leuk om bezig te zijn met de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen in een kindercentrum, zowel in groepsverband als individueel. Je biedt de kinderen een veilige en warme omgeving, zodat zij zich helemaal thuis voelen. Je organiseert leuke activiteiten en je stimuleert de ontwikkeling van de kinderen.

Ben je flexibel en sta je achter een visie waarbij de dienstverlening uiterst is afgestemd op de wensen en de behoefte van de ouders en kinderen, dan pas je bij ons team. Daarnaast beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden, ben je enthousiast en beschik je over verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Arbeidsvoorwaarden

Onze optiek is dat onze medewerkers de spil van onze organisatie zijn. Gezamenlijk bieden we uiteindelijk op professionele wijze een vertrouwde opvangsituatie dat onze klanten van ons verwachten. Omdat wij binnen Rollebol kindercentra veel waarde hechten aan kwaliteit, investeren wij veel in het vergroten van jouw pedagogische kennis en kunde. Dit doen wij door middel van een gedegen inwerkprogramma, interne opleidingen als VVE en Werken met baby’s, workshops om jouw kennis over een specifiek onderwerp te vergroten en krijg je persoonlijke begeleiding door een pedagogisch coach. Ook ontvang je een praktijkopleiding eerste hulp aan kinderen en kun je als bhv-er opgeleid worden. 
In de CAO Kinderopvang zijn afspraken gemaakt over arbeidsvoorwaarden voor de gehele branche Kinderopvang. Als je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek vertellen we je graag over zaken als de CAO kinderopvang, jouw secundaire arbeidsvoorwaarden, de pensioenregeling en noem maar op. 

Wat maakt werken bij Rollebol kindercentra zo aantrekkelijk? Vraag daar gerust naar tijdens het gesprek!

Dit zeggen onze pedagogisch medewerkers over werken bij Rollebol kindercentra: