Werken bij Rollebol

Met een aantrekkelijk en breed pakket van dienstverlening richt Rollebol  zich als kinderdagverblijf met “nieuw elan” direct op de markt voor particulieren en bedrijven. Omdat we nog een bescheiden regionale marktspeler zijn zetten we ons in om Rollebol verder te ontwikkelen met een verzorgingsfunctie voor de regio Alkmaar. Wij geloven in het particuliere initiatief om de kinderopvang in Alkmaar te professionaliseren.

Wij streven naar korte communicatielijnen met onze ouders/verzorgers. Onze uitstraling is flexibiliteit als onderdeel van onze klantgerichte aanpak. We beschikken over een goed ontwikkeld instrumentarium om onze operationele bedrijfsvoering zo optimaal mogelijk op de eisen en wensen van onze klanten in te richten.Maar bovenal zijn onze medewerksters de spil in de organisatie. Zij maken uiteindelijk gezamenlijk het product, waar onze klanten om vragen.

Als modern en dynamisch bedrijf maakt Rollebol een sterke groei door. Hierbij spelen de ontwikkeling van onze  medewerkers en een resultaatgerichte werkwijze een belangrijke rol. Voor onze relaties wordt iedere dag opnieuw onze filosofie in praktijk gebracht, waardoor wij het vertrouwen krijgen van de ouders/verzorgers om hun kind een veilige en vertrouwde opvang te bieden.

Rollebol is een zelfstandige organisatie en heeft de ambitie om uit te groeien tot trendsetter bij de dienstverlening voor kinderopvang in de regio.

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding