Ouderportaal

Rollebol Ouderportaal voor alle ouders

Het Rollebol Ouderportaal is een veilige en persoonlijke internetdienst met diverse handige hulpmiddelen om u als ouder op een verrassende manier te betrekken bij de opvang van uw kind(eren). Zo geven wij via het Ouderportaal een indruk van een dag opvang door middel van een verhaal en foto’s. Daarnaast beschikt het Ouderportaal over diverse mogelijkheden om de communicatie met de ouders te versterken.
U kunt zelf ook terug schrijven. Op deze manier wordt het een mooi en waardevol document van een hele belangrijke ontwikkelingsperiode uit het leven van uw kin.

Veilige en persoonlijke internetdienst met diverse handige hulpmiddelen

Interactie met u als ouder is voor ons een speerpunt. Hiervoor maken we gebruik van de mogelijkheden die digitale media ons bieden. Op deze website vindt u onder de tab Klantenomgeving meer informatie met een link naar ons Rollebol Ouderportaal. Het Ouderportaal geeft u een beter beeld van wat er zich afspeelt tussen het brengen en het ophalen van uw kind, de ontwikkeling van uw kind en geeft u de mogelijkheid zelf te reageren. Dit alles op een moment dat het u uitkomt. De communicatie via Rollebol Ouderportaal voldoet aan onze eisen van veiligheid en privacy van uw kind. Dat staat voorop.

Via Rollebol Ouderportaal kunt u:

  • de foto’s bekijken en downloaden van uw kind(eren);
  • de nieuwsbrief lezen;
  • het laatste nieuws doornemen;
  • het digitale schriftje bekijken (deze vervangt de papieren versie);
  • zelf ook berichten versturen.

Komt u bijvoorbeeld uw kind een uurtje eerder halen, dan kunt u dat via de Ouderportaal aan ons laten weten. Of heeft uw kind bijvoorbeeld ’s nachts een onrustige nacht gehad, dan kunt u ons dat ook via Rollebol Ouderportaal laten weten.

Juist de informatie die u graag uitwisselt tijdens het brengen of halen van uw kind, kunt u nu ook digitaal uitwisselen. U krijgt de informatie uit het digitale schriftje al in de middag opgestuurd, zodat u bij het halen van uw kind al de informatie tot u hebt kunnen nemen. Of u kunt het ’s avonds na het eten nog eens op uw gemak doorlezen!

Download de Rollebol Ouderportaal App. voor ouders

Met deze App. kunnen ouders altijd en overal de laatste foto’s bekijken en het schriftje lezen. Ook kunnen ouders in het schriftje schrijven en berichten uitwisselen met de groep.

De App is beschikbaar voor een Android en Apple telefoon en tablet.

Onze Rollebol Ouderportaal App is gratis verkrijgbaar onder de naam Rollebol en is herkenbaar aan ons eigen logo. Deze App is beschikbaar in de App Store van zowel Apple als Google.

Hieronder de downloadlinks:

Voor Android gebruikers:

Voor Apple gebruikers:

Inloggen op Rollebol Ouderportaal

Het gebruik van Ouderportaal is voor ouders gratis. U ontvangt vanuit Ouderportaal een e-mail met wachtwoord op het bij ons bekende e-mailadres.

U kunt inloggen op https://rollebol.ouderportaal.nl met uw klantnummer. U dient na de eerste keer inloggen uw wachtwoord te wijzigen.

Indien u geen e-mail hebt ontvangen met wachtwoord of u bent uw wachtwoord vergeten, neem dan a.u.b. contact op met onze Centrale Administratie.