Rollebol Kinderkapsalon

Ontdek de voordelen voor u en uw kind.

kinder-kapsalon-stoelRollebol kindercentra biedt de service “Kinderkapsalon” in samenwerking met Rob Mens Kappers. Volgens een vastgestelde planning zal kapster Robin Mens van Rob Mens Kappers onze vestigingen bezoeken. Door gebruik te maken van het aanmeldformulier kunt u uw kind opgeven voor “De Rollebol Kinderkapsalon”. Robin komt langs volgens een afgestemd rooster per vestiging. Uw kind wordt dan geknipt tijdens de opvang. Ook is het mogelijk om buiten de opvangdagen langs te komen.
Via het aanmeldformulier kunt u aanmelden en duidelijk beschrijven wat uw wensen zijn. “Wilt u het haar van uw kind lekker kort of juist wat langer laten, een specifiek kapsel of juist het bestaande kapsel, maar dan wat korter?” u kunt het Robin laten weten en zij zorgt ervoor dat het naar uw wens is. De kappers van Rob Mens blijven op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van haarmode, zowel in modellen alsook in technieken.

Even voorstellen
Gediplomeerd kapster Robin Mens werkte al geruime tijd in het kappersbedrijf van haar vader Rob Mens. Ze heeft het kappersvak met de paplepel ingegoten gekregen. Ze heeft veel van haar vader geleerd en runt nu haar eigen salon aan de Geestersingel 14 te Alkmaar. Kenmerkend voor de manier van werken van het familiebedrijf is, dat de klant altijd centraal wordt gesteld. Voordat de schaar ter hand genomen wordt, is uitgebreid de tijd genomen om te praten over wat de klant wilt en wat bij de klant past. Zo wordt in samenwerking met de klant het te bereiken doel gevormd. Voor Robin is het doel pas behaald als de klant met een glimlach de deur uit gaat.
Ook het knippen van kinderen vraagt om een specifieke aanpak. Robin heeft ervaring met knippen van kinderen in alle leeftijdscategorieën. Het gaat erom dat het kind op zijn of haar gemak is. Je haartjes knippen moet leuk zijn!

kinder-kapsalon-kinderenPrettig voor kinderen
De groep in het kindercentrum is een vertrouwde en veilige omgeving voor uw kind. Sommige kinderen vinden het fantastisch om naar de kapper te gaan en anderen vinden het wel een beetje spannend. De kinderen kunnen naar elkaar kijken en zien zo dat er niets is om bang voor te zijn. Er wordt door onze pedagogisch medewerkers en Robin een leuke sfeer gecreëerd rondom het knippen, waarbij kinderen zich thuis blijven voelen.
Het knippen vindt plaats op een geschikte plek binnen het kinderdagverblijf. Veiligheid en hygiëne staan voorop.
Robin zal bij periodieke bezoeken ook langs de groepen gaan om haar gezicht regelmatig te laten zien bij de kinderen. Er wordt gestreefd naar een vast en vertrouwd gezicht. Mocht Robin onverhoopt niet in de gelegenheid zijn, dan zorgt Rob Mens Kappers voor een leuke collega, die affiniteit met kinderen heeft.
Er is gezorgd dat op elke vestiging een leuke kinder-kappersstoel klaarstaat. Ook is er een gekke föhn, kindercapes, stoere jongensgel en nog veel meer. Voor de meiden zijn er leuke speldjes en haarbandjes. Tijdens het knippen wordt leuke kindermuziek aangezet.
Stil zitten kan soms lastig zijn voor kinderen. Daarom wordt de tijd genomen. Lukt het niet om tijdens het knippen in de kinderkapstoel te zitten, dan creëert Robin met hetzelfde gemak een geweldig kapsel terwijl uw kind bij juf op schoot zit. Uiteraard wordt er rekening gehouden als uw kind echt niet wilt. Het knippen op de groep moet een leuke ervaring zijn!
Van het knippen worden leuke foto’s gemaakt die u kunt bekijken via het Rollebol Ouderportaal. Op deze manier kunt u de knipervaring aan het einde van de dag nog eens met uw kind doornemen.

Gemakkelijk voor u
Wat is er nu makkelijker dan knippen bij de kinderopvang? Veel ouders vinden het lastig om met hun kinderen naar een kapsalon te gaan. Soms is het lastig in te plannen, maar ook wordt er soms tegenop gezien vanwege lange wachttijden. Bij Rollebol haalt u uw kind aan het einde van de dag met een mooie coupe weer op, zonder dat het u tijd kost.
Op alle locaties waar kinderen worden opgevangen van 0-4 jaar komt één keer in de zeven weken kapster Robin langs om kinderen in een voor hen vertrouwde omgeving te knippen. Dit geldt voor alle kinderen die gebruik maken van het kinderdagverblijf of peuteropvang bij Rollebol, Olke Bolke en Skippybol. Robin knipt volgens vastgestelde planning, maar kinderen die normaal gesproken op een andere dag worden opgevangen kunnen hier ook gebruik van maken.

Betaalbaar
De Rollebol Kinderkapsalon kost € 16,50 per keer. Dit wordt ongeveer een maand later gefactureerd middels uw maandelijkse factuur. Met deze tariefstelling ontvangt u korting op het reguliere tarief van € 25,-. van kwaliteitskapper Rob Mens Kappers. Rollebol kindercentra faciliteert deze service en berekent de kosten 1 op 1 door via uw maandelijkse factuur.
Via het aanmeldformulier kunt u uw kind opgeven. Dit kan op incidentele basis, maar ook op structurele basis. De planning van de Rollebol Kinderkapsalon ligt ter inzage op de vestiging. Op het formulier kunt u aangeven welke dag van de week uw voorkeur heeft. Ook is het mogelijk om via het formulier aan te geven, dat u zelf met uw kind komt. In dat geval dient u tevens een tijdstip aan te geven. Uiteraard kunt u uw wensen t.a.v. het kapsel van uw kind doorgeven. Vervolgens kunt u dit ingevulde formulier versturen onze Centrale administratie neemt het dan in behandeling. Eventueel kunt u een voorbeeldfoto van het gewenste kapsel bijsluiten.

Voordeelpas
Met uw Rollebol Voordeelpas kunt u tevens in één van de salons van Rob Mens Kappers korting ontvangen op diverse behandelingen voor zowel kinderen als volwassenen. Neemt u een kijkje op onze website bij voordeelpas

Voor vragen kunt u zich richten tot de locatiemanager van uw vestiging of tot de centrale administratie van Rollebol kindercentra via 072-5669028 of info@rollebol.nl

logo Rob Mens Kappers

 

 

 

Inschrijfformulier

Gebruik het aanmeldformulier op onze site om uw wensen kenbaar te maken. Wij zorgen dan voor de rest.

Flyer

Rollebol kinderkapsalon

Planning
Hieronder kunt u het rooster downloaden:

Planning kinderkapper 2020 Rollebol kindercentra

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding