Kwaliteitscertificaat HKZ/ISO 9001HKZ ISO 9001

HKZ is een kwaliteitsinstituut dat kwaliteitsnormen opstelt voor een groot aantal branches in Zorg en Welzijn. Dat doen zij samen met een groot aantal deskundigen vanuit zorgverzekeraars, patiëntenorganisaties en zorgaanbieders die hun input leveren.

Stichting HKZ stimuleert werken aan kwaliteit vanuit het perspectief van de consument. Centraal daarin staat het HKZ Keurmerk. Het HKZ Keurmerk bewijst én waarborgt de kwaliteit van de geleverde zorg.

“Een organisatie met een HKZ Keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant principieel centraal en werkt voortdurend aan verbetering van de zorg- en dienstverlening.” (Bron: www.hkz.nl)

Met gepaste trots vermelden we, dat Kinderdagverblijf Rollebol en BSO Rollebol al op 30 juni 2004 het HKZ/ISO 9001-certificaat hebben behaald. Dit certificaat is aan Rollebol toegekend door het Keurmerkinstituut. In 2007 heeft ook BSO Bolleboos dit certificaat behaald en in 2009 zijn destijds alle vestigingen van Rollebol kindercentra gecertificeerd. Het certificaat is van toepassing voor alle vestigingen van Rollebol kindercentra, dagverblijven, buitenschoolse opvang en Peuteropvang met Voorschool. Bekijk het certificaat van Rollebol kindercentra BV in PDF formaat.

Het certificaat en de bijlage:

 

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding