Welkom bij BSO Knikkebol

Buitenschoolse opvang in de wijk Huiswaard

vestiging-kindercentrum-knikkebol

BSO Knikkebol in de Huiswaard is gevestigd aan de Drechterwaard 9 naast Obs Jules Verne. Daarnaast zijn er twee dependance locaties van BSO Knikkebol; in pcbs Durv! Tochtwaard en RK basisschool Regenboog Tochtwaard.

Er zijn verdeeld over de hoofdvestiging en de twee dependances zes groepsruimten voor 22 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. BSO Knikkebol is voornamelijk bedoeld voor schoolkinderen van pcbs Durv!, rkbs Regenboog Tochtwaard en obs Jules Verne. Met deze scholen wordt een gezamenlijk programma met naschoolse activiteiten georganiseerd.

In deze accommodatie is ook Peuteropvang met voorschool gevestigd, POA Knikkebol.

De accommodatie staat vrij met een groot buitenspeelterrein. De BSO-groepen hebben we ingericht naar inzicht. In BSO 1 gaan we veel creatieve activiteiten aanbieden. In BSO 2 zal de speelgroep gaan vormgeven, met een huishoek, autohoek, e.d. En in BSO 3 wordt er een bovenbouwgroep gerealiseerd met speelmaterialen, tijdschriften en activiteiten die bij deze leeftijdscategorie aansluit. Door het “Opendeuren beleid” hebben de kinderen de flexibiliteit om op elke groep hun gang te kunnen gaan. Op elke groep is er dagelijks vaste leiding.

Groep 4 bij Knikkebol dependance is ingericht in pcbs Durv!. Groep 5 bij Knikkebol is ingericht in Rk basisschool Regenboog Tochtwaard. De accommodatie is ruim van opzet. Onze pedagogisch medewerksters staan klaar om er ook op deze locatie een gezellige buitenschoolse opvang van te maken met veel evenementen en festiviteiten.

Wilt u meer informatie over de opvang bij Rollebol kindercentra, neem dan contact op met de centrale administratie info@rollebol.nl of bel 072 5669028.

Locatie:

Knikkebol BSO
Drechterwaard 9,
1824 EX ALKMAAR
t: 072 5644326
e: info@knikkebol.nl
i:  www.knikkebol.nl

Knikkebol dependance BSO
Tochtwaard 22,
1824 EZ ALKMAAR
t: 072-7600069
e: info@knikkebol.nl
i:  www.knikkebol.nl

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding