Welkom bij kindercentrum Olke Bolke

Dagopvang voor 0-4 jarigen in Alkmaar Noord

Olke Bolke is gevestigd aan de Oude kanaaldijk 3 te Alkmaar. Dit kinderdagverblijf is gehuisvest in een mooi ruim opgezet vrijstaand pand langs het Noordhollands kanaal en biedt opvang aan kinderen van 0-4 jaar. Er zijn vier groepen waar de baby’s en dreumesen worden opgevangen en er zijn vier groepen waar de peuters worden op gevangen. Op een 0-2 groep mogen maximaal acht baby’s en dreumessen worden opgevangen, bij een peutergroep mogen er maximaal 16 peuters worden opgevangen.

Het dagverblijf is sfeervol ingericht en heeft ruime, lichte groepsruimtes. Iedere groep beschikt over zijn eigen ruimte met verschoonruimtes en slaapruimtes. De accommodatie heeft mooie, lichte groepsruimtes en een speelzolder, waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Het kinderdagverblijf heeft een prachtig, leuk ingerichte buitenruimte, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. De buitenruimte is zeer ruim van opzet (maar liefst 1998 m2) en biedt heel veel speelmogelijkheden, kortom buiten is er voldoende ruimte voor de kinderen om hun energie kwijt te kunnen.

Olke Bolke biedt:

*Opvang voor 0 – 4 jaar
*Open van 07.00 – 19.00uur
*4 knusse babygroepen
*4 sfeervolle peutergroepen
*Mooie speelzolder
*Grote buitenruimte
*Erkend VVE programma
*Uitsluitend gediplomeerde medewerkers
*HKZ gecertificeerd

Bij kindercentrum Olke Bolke wordt standaard voor ieder kind VVE (voorschoolse educatie) aangeboden. Hiermee kunnen kinderen een betere start maken aan het begin van de basisschool.

Wat maakt kinderdagverblijf Olke Bolke zo uniek?

Binnen Olke Bolke streven we ernaar de kinderen een vertrouwde omgeving te bieden. De kinderen moeten zichzelf kunnen zijn en naar eigen behoefte en interesse stapjes in hun ontwikkeling kunnen zetten. Een vast team van pedagogisch medewerkers biedt de kinderen veiligheid en geborgenheid en stimuleren de kinderen in hun ontwikkeling. Er is een keukenhulp die zorgt voor de maaltijden en andere huishoudelijke werkzaamheden ter ondersteuning van de pedagogische medewerksters die zo maximaal de tijd hebben voor de kinderen.

Olke Bolke heeft vier gezellige en compacte babygroepen met in iedere groep 8 kinderen van 0 tot 2 jaar. Daarnaast zijn er vier verticale groepen voor kinderen van 2 tot 4 jaar. In deze verticale groepen worden maximaal zestien kinderen opgevangen. Naast grote groepsruimten zijn er ook slaapruimtes en een speelzolder te vinden. In elke groep heeft ieder kind een “vaste” pedagogisch medewerker die met name de zorg voor een fijne dag voor uw kind op zich neemt.

Locatie:

Kindercentrum Olke Bolke
Oude Kanaaldijk 3
1825 AT ALKMAAR
t: 072 5615611
e: info@kdv-olkebolke.nl
i:  www.kdv-olkebolke.nl

Neem direct een kijkje op deze locatie en klik op de button voor een virtuele rondleiding!

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding