Welkom bij kindercentrum Rollebol

Dagopvang voor 0-4 jarigen, Peuteropvang en Buitenschoolse opvang in Alkmaar Noord: wijk De Mare, Daalmeer en Vroonermeer

logo_rollebol_kindercentrum_paars

Kindercentrum Rollebol met dagopvang, peuteropvang en BSO ligt langs het Molentochtpad aan het park De Groene Voet in Alkmaar Noord. Een kindveilige omgeving midden in het groen. Rondom het gebouw van dit kindercentrum bevindt zich een prachtige buitenruimte met veel speeltoestellen, waar de kinderen zich lekker kunnen uitleven.

Een IKC (Integraal Kindcentrum) is een plek waar kinderen van 0 t/m 12 jaar spelenderwijs en via onderwijs leren. Kinderopvang, voor- en vroegschoolse educatie en onderwijs werken intensief samen. Basisschool ’t Baeken vormt samen met Kindercentrum Rollebol een IKC. Het voordeel? Kinderen volgen een doorlopende leerlijn op een vertrouwde plek. Naast onderwijs en opvang biedt het IKC een uitgebreid activiteitenprogramma na schooltijd.

De dagopvang 0-4 jarigen heeft een horizontale groepsindeling en bestaat uit vier groepen; een babygroep, een dreumesgroep, een peutergroep en een drie-plusgroep.

De peuteropvang is kinderopvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar tijdens schooltijden. In een groep van maximaal 16 kinderen bieden wij peuters een veilige speelplek en stimuleren wij de ontwikkeling van uw kind middels een VVE programma.

Rollebol verzorgt op deze locatie ook buitenschoolse opvang. We hebben bij de buitenschoolse opvang gekozen voor een verticale indeling van de groepen. Op elke groep zitten kinderen van 4 t/m 12 jaar. BSO Rollebol bestaat uit twee verticale groepen met veel speelhoeken en thema’s.

Alle groepen op kindercentrum Rollebol kijken uit op de tuin en hebben daar ook toegang toe middels openslaande deuren. De afgeschermde tuin is ingericht met diverse speeltoestellen en voor de baby’s is er een aparte speelplek, waar zij ongestoord kunnen spelen. Er zijn diverse speeltoestellen afgestemd op de leeftijd van het kind.

Locatie:

Kindercentrum Rollebol
Faktorij 129
1825 HC ALKMAAR

t:  072 5612088
e: info@kdv-rollebol.nl
i:  www.kdv-rollebol.nl

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding