Welkom bij SportBSO Stuiterbol

Buitenschoolse opvang in sportcomplex Oosterhout

vestiging-sportbso-stuiterbol

Na schooltijd samen met andere kinderen binnen of buiten spelen en sporten, onder leiding van een instructeur die je goed begeleidt met de sporten die je al kent, maar ook om nieuwe sporten samen te ontdekken? Dat klinkt leuk en is ook leuk!
Rollebol kindercentra biedt een sportieve variant op de al bestaande buitenschoolse opvang: SportBSO Stuiterbol. Onze sport BSO is gevestigd in Sportcomplex Oosterhout aan de Vondelstraat en biedt een gevarieerd sport- en spelprogramma speciaal bedoeld voor kinderen van 6 jaar en ouder die sport, beweging, spel en buiten zijn erg leuk vinden. Voor de jongste kinderen vanaf 4 jaar is er een aparte groep met speciaal op deze leeftijd afgestemde sport en spelactiviteiten.

Stuiterbol biedt:

*Opvang voor 2 – 13 jaar
*Open van 07.00 – 19.00 uur
*Actief sportprogramma
*Uitdagend aanbod door thema-BSO
*Uitsluitend gekwalificeerde medewerkers
*HKZ gecertificeerd

SportBSO Stuiterbol heeft een steeds wisselend aanbod van activiteiten, dat kan variëren met buiten en binnensporten afhankelijk van het weer. Kinderen worden nadrukkelijk niet getraind in één of enkele sporten., daar zijn de verenigingen voor. In samenhang met de sporten die in Alkmaar vanuit de sportclubs worden aangeboden, wordt een continu wisselend sportief aanbod samengesteld. We wisselen dat af met gewone sportieve spellen voor binnen én buiten. SportBSO Stuiterbol beschikt over sporthallen,  zodat we ook bij koud, nat of te warm is ook binnen sportief met elkaar aan de slag blijven gaan. In deze prachtige accommodatie wordt ook Peuteropvang Stuiterbol met Voorschool geboden.

Wat maakt SportBSO Stuiterbol zo uniek?

De opvang van de jongste kinderen vindt plaats in een eigen groepsruimte binnen de accommodatie van Sportcomplex Oosterhout. De wat oudere kinderen maken gebruik van ruimten van het sportcomplex die we in gemeenschappelijk gebruik hebben met de sportverenigingen. BSO Stuiterbol  heeft 5 ruime groepen voor maximaal 22 kinderen. Er wordt gewerkt met twee leeftijdsgroepen namelijk de Stuitertjes groep 4-6 jaar en de Sporters groep 6 jaar en ouder.

Soort opvang bij SportBSO Stuiterbol

BSO is buitenschoolse opvang en bestaat uit VSO voorschoolse opvang en NSO naschoolse opvang. U bent vrij om zelf combinaties van VSO en NSO samen te stellen per dag.

Locatie:

SportBSO Stuiterbol 
Vondelstraat 35,
1813 AA ALKMAAR
t:  072-5406609
e: info@stuiterbol.nl
i:  www.stuiterbol.nl

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding