Opvang bij Knikkebol

Wat maakt Knikkebol kindercentrum uniek?

Als de kinderen op de BSO zijn aangekomen, gaan ze eerst op hun eigen groep wat eten en drinken. Daarna kunnen ze kiezen uit tal van activiteiten. Dit varieert van knutselen, buiten spelen, muziek maken en gezelschapsspelletjes doen tot het maken van een mooie voorstelling. Verder kunnen de kinderen deelnemen aan een leuke sport- of spelactiviteit. Maar heerlijk op de bank een boekje lezen of muziek luisteren behoort ook tot de mogelijkheden. Door het hele gebouw zijn verschillende speelhoeken te vinden. Zo is er een computertafel, een poppenhoek en een knutselhoek. Ook bij BSO Knikkebol wordt gewerkt met het “open-deurenbeleid”. De kinderen zijn vrij om te kiezen waar en met wie ze willen spelen en zijn dus niet verplicht om de hele middag in hun eigen groep te blijven. Zo hebben de kinderen ook de gelegenheid om met broertje(s), zusje(s) of vriendje(s) uit de andere groep te spelen.

 

Op Knikkebol worden regelmatig naschoolse activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten passen binnen de extra mogelijkheden die de brede school biedt. Bij het bepalen van de activiteiten kijken we naar de interesse van de kinderen. Zo zijn er sport en spelactiviteiten of creatieve bezigheden. Schoolkinderen van de drie scholen aan de Tochtwaard die geen gebruik maken van de opvang bij BSO Knikkebol kunnen hier ook aan deelnemen.

Aanmelden & Informatie
Wilt u zich aanmelden voor BSO Knikkebol? Gebruik dan het inschrijfformulier of meldt u telefonisch aan bij onze centrale administratie van Rollebol kindercentra via 072 5669028. Ook kunt u hier meer informatie aanvragen over de andere vormen van opvang die wij bieden.

Als u een vrijblijvend kijkje wilt nemen op een van onze vestigingen is dat natuurlijk mogelijk. Maak daarvoor een afspraak via de centrale administratie met een van onze hoofdleidsters. Zij leiden u graag rond.

Inschrijven bij Rollebol kindercentra
Rondleiding