Nieuws

Olke Bolke bestaat 5 jaar! Kom naar de Open dag

Olke Bolke Open dag-k

We hebben Open dag, kom je ook?
Op zaterdag 19 maart 2016 heeft kindercentrum Olke Bolke van 10.00 tot 13.00 uur open dag! Iedereen is op deze dag welkom om een kijkje te komen nemen in ons kindercentrum. De hele dag staat in het teken van gezelligheid, vrolijke muziek en leuke activiteiten.
Tussen de activiteiten door wordt er ook gezorgd voor de catering. Zo is er een broodje hotdog voor de kinderen en kunnen de ouders/verzorgers smullen van een heerlijke kop soep verzorgd door Soepp.
Om 11.00 en 12.00 uur is er een prachtige voorstelling van poppentheater Belletje Sterk met aansluitend een leuke creatieve activiteit. Voor de allerkleinsten is er een heerlijke baby massage.

Tijdens deze Open dag zijn vier momenten van een half uur voor maximaal 10 baby’s onder begeleiding van een professionele babymasseuse.
Ook zijn er volop activiteiten zoals schminken en je kunt je uitleven op een groot springkasteel.

Natuurlijk kan Rolly de Bol niet ontbreken. Ga samen met onze mascotte op de foto, dus kom allemaal gezellig langs! Oude Kanaaldijk 3, 1825 AT Alkmaar. Tot zaterdag 19 maart!

Ander nieuws

Kinderyoga bij de BSO

Rollebol Kindercentra wil kinderen de mogelijkheid bieden om de diverse takken van sport via de buitenschoolse opvang te ontdekken. Het aanbieden van zowel uitdagende als rustgevende

Lees verder »

Feestweek bij Rollebol

Het is 03-03-2018 geweest, dus Rollebol bestaat 15 jaar! Dat betekent dat alle vestigingen feestelijk zijn versierd en er staan allerlei leuke activiteiten gepland voor de

Lees verder »

Dag van de leidster

  Vandaag 21 september 2017 gaan we om onze pedagogisch medewerkers van Rollebol kindercentra in de schijnwerpers zetten. Deze themadag gebruiken we om dank te zeggen

Lees verder »