Nieuws

Open dag SportBSO Stuiterbol zaterdag 3 juni

Open dag SportBSO Stuiterbol

Kom kijken op onze open dag en doe mee aan leuke activiteiten!

Datum:                        zaterdag 3 juni 2017
Tijd:                             10:00-13:00 uur
Locatie:                        Vondelstraat 35,  Alkmaar

Uniek in Alkmaar
SportBSO Stuiterbol is de enige buitenschoolse opvang in Alkmaar waar spel, bewegen en sport centraal staan. Deze vestiging van Rollebol kindercentra voor kinderen van 4-12 jaar heeft een prachtige accommodatie in sportcomplex Oosterhout aan de Vondelstraat 35 te Alkmaar. Er zijn rondom sportvelden en een fraai park. Op deze locatie wordt ook Peuteropvang geboden met Voorschool voor kinderen van 2-4 jaar. We geven een uitgekiend programma gericht op de ontwikkeling van uw kind.

Doe mee!
Het programma tijdens de open dag is als volgt:
Rugby les:                      start 10:30 uur en 11:30 uur
Capoeira clinic:             start 10:30 uur en 11:30 uur
Tennisles:                      vanaf 11:30 uur tot -13:00 uur vrije inloop

Natuurlijk is er na het sporten ook wat lekkers te eten en te drinken.
Neem je sportschoenen (witte zolen) en eventueel sportkleding mee!

Rugby les
Rugby spelen bij de Alkmaarse Rugby UFC kan al vanaf 5 jaar. Deze club uit Alkmaar laat op onze open dag de kinderen kennis maken met deze contactsport. In het introductieprogramma kunnen trainingen worden gevolgd en er wordt een wedstrijd gespeeld. Je krijgt uitleg over de spelregels en je kunt kosteloos kennis maken met deze mooie sport. Meer dan sportkleding heb je niet nodig om mee te doen dus kom gezellig langs en kijk of rugby de sport is die ook bij jou past!

Capoeira Clini
Dansen, schijnvechten en muziek op z`n Braziliaans! Actie, lekker bewegen en positieve energie krijgen? Maak kennis met Capoeira. Bij het spectaculaire Braziliaanse Capoeira wordt aanval en verdediging getraind op muziek zonder elkaar te raken. Het ‘spel’ is een combi van (draaiende) kicks, acrobatische moves en sprongen. Het leuke aan Capoeira is de positieve energie en actieve sfeer en het idee dat elk kind absoluut ergens goed in is! Wist u al dat capoeira door de slaven in Brazilië is uitgevonden om te kunnen ontsnappen? Kortom: Veel plezier, muziek, acrobatiek, dans en cultuur gegarandeerd!

Tennisles
Maak kennis met tennis. Een klein percentage van het aantal kinderen in de leeftijd van 5-8 jaar tennist. En dat terwijl de tennissport zoveel te bieden heeft aan kinderen in deze belangrijke ontwikkelingsfase van hun leven. Rollebol kindercentra is een samenwerking gestart met Tennisschool De Kloek/Van Gelderen academy. Geef kinderen een tennisracket en een bal in de hand en de interesse voor tennis is gewekt. Het drie fasen lesprogramma biedt kinderen leuke en leerzame activiteiten, waardoor ze eerder het tennisspel kunnen spelen dan voorheen het geval was. Aangepaste baanlengtes en speciale lesmaterialen maken het voor kinderen mogelijk het tennisspel te leren op een manier die past bij hun fysiek, emotionele ontwikkeling en technische en tactische vaardigheden.

U bent harte welkom
U kunt lekker rondkijken terwijl de kinderen zich vermaken. Maak kennis met onze pedagogisch medewerksters/sport instructeurs en ervaar hoe een dag op Stuiterbol verloopt.
We geven u graag informatie over de SportBSO en Peuteropvang met voorschool.

Tot ziens bij Stuiterbol op zaterdag 3 juni!

 

Ander nieuws

Kinderyoga bij de BSO

Rollebol Kindercentra wil kinderen de mogelijkheid bieden om de diverse takken van sport via de buitenschoolse opvang te ontdekken. Het aanbieden van zowel uitdagende als rustgevende

Lees verder »

Feestweek bij Rollebol

Het is 03-03-2018 geweest, dus Rollebol bestaat 15 jaar! Dat betekent dat alle vestigingen feestelijk zijn versierd en er staan allerlei leuke activiteiten gepland voor de

Lees verder »

Dag van de leidster

  Vandaag 21 september 2017 gaan we om onze pedagogisch medewerkers van Rollebol kindercentra in de schijnwerpers zetten. Deze themadag gebruiken we om dank te zeggen

Lees verder »