Nieuws

Uitnodiging 8 Oktober jeugdoptocht Rollebol Kindercentra

Beste ouders/verzorgers,
 

Binnenkort is het weer 8 oktober en dat betekent Alkmaar ontzet!
Elk jaar loopt Rollebol samen met de kinderen met veel plezier mee in de jeugdoptocht die word georganiseerd door de 8 oktober vereniging.  Dit jaar valt 8 oktober op een zaterdag. Maar ook dit jaar willen wij 8 oktober niet ongemerkt voorbij laten gaan en lopen we graag mee in de jeugdoptocht. Hierbij hebben we natuurlijk wel u en uw kind(eren) nodig!
 

Daarom willen we u graag uitnodigen om samen met uw kind met Rollebol mee te lopen in de jeugdoptocht. Het thema dit jaar is ‘Muziek verbindt’. Kinderen maar ook zeker ouders mogen verkleed komen in het thema, bijvoorbeeld als  je favoriete popster. We zullen in een mooi versierde  Rollebol trein aan de optocht deelnemen.

  • Om 9:30 uur verzamelen we bij BSO Holderdebolder (Koornlaan 23  in Alkmaar)  en rond 12:00 uur daar weer terug zijn.  
  • De optocht start om  10:15 uur op het Naussauplein en eindigt om 11:15 uur op het waagplein. 

 Om alles in goede banen te leiden, willen wij graag van te voren weten wie er met ons mee wil lopen in de jeugdoptocht. De kinderen van de BSO mogen onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers mee in de optocht. De kinderen van het kinderdagverblijf mogen onder begeleiding van een volwassenen meelopen.

U kunt u en uw kind(eren) tot 26 september opgeven via de mail Info@rollebol.nl. We hebben voldoende aanmeldingen nodig, anders kan het helaas niet doorgaan. De kinderen van de BSO mogen onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers mee in de optocht. De kinderen van het kinderdagverblijf mogen onder begeleiding van een volwassenen meelopen.
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze stellen aan de organisatoren van de optocht Marissa Gankema marissa.gankema@rollebol.nl of Inge van der Busse Inge.vanderBusse@rollebol.nl.

We zien uw aanmelding tegemoet!

Met vriendelijke groet,

 

Namens Rollebol kindercentra
Marissa Gankema
Inge van der Busse

Ander nieuws

Kinderyoga bij de BSO

Rollebol Kindercentra wil kinderen de mogelijkheid bieden om de diverse takken van sport via de buitenschoolse opvang te ontdekken. Het aanbieden van zowel uitdagende als rustgevende

Lees verder »

Feestweek bij Rollebol

Het is 03-03-2018 geweest, dus Rollebol bestaat 15 jaar! Dat betekent dat alle vestigingen feestelijk zijn versierd en er staan allerlei leuke activiteiten gepland voor de

Lees verder »

Dag van de leidster

  Vandaag 21 september 2017 gaan we om onze pedagogisch medewerkers van Rollebol kindercentra in de schijnwerpers zetten. Deze themadag gebruiken we om dank te zeggen

Lees verder »